Köszönjük a szurkolást!

2020-05-31 10:00
Az egyedi és ingyenes Vasas-maszkok száma már 2000 felé közelít!

A koronavírus-járvány időszaka alatt a Vasas FC egyedi Vasas-maszkokkal támogatta azon szurkolóit, akik az idősebb korosztályba, s emiatt a kifejezetten veszélyeztetett rétegbe tartoznak, illetve azon drukkerek egészségét is próbálta óvni az egészségügyi felszereléssel, akik munkájukból adódóan vagy a tömegközlekedés igénybevétele miatt fokozottabban vannak kitéve a koronavírus veszélyeinek. 

A Vasas-maszk igénylésével kapcsolatos cikkünk után számos pozitív visszajelzést kaptunk, az előzetes várakozásokat pedig az elmúlt hetek alatt magasan túlszárnyaltuk. Mára az eredetileg tervezett 500 darabos mennyiség négyszeresét gyártattuk le - a klubhovatartozást erősítve - piros-kék színben, Vasas FC-címerrel és felirattal.

A Vasas-maszkok postázása befejeződött, azonban a kézbesítés még tart, így azon szurkolóink, akikhez eddig nem érkezett meg a védőfelszerelés, a következő napokban kézhez kapják a maszkokat. Természetesen, ahol hiányzó adatokkal találkoztunk, abban az esetben közvetlenül egyeztettünk a szurkolókkal a pontos, személyes adatok megadásának érdekében, így biztosak lehetnek drukkereink, hogy a Vasas-maszkok hamarosan mindenki otthonába megérkeznek.

Ahogyan azt már korábban jeleztük, fejenként 1 db maszk került postázásra, a védőfelszereléseket a Vasas FC ingyenesen biztosította és díjmentesen, postai úton juttatta el szurkolói számára, ezért a maszkokkal kapcsolatosan semmilyen költség nem terhelte a drukkereket.

"A Vasas FC a járványveszély alatt sem felejti el szurkolóit! Köszönjük az egész éves kitartó és odaadó szurkolását!"

Nagy Miklós
klubigazgató
Vasas FC