Ki lehet kapni, de nem így

2013-05-05 00:00
Nem így indultunk Szegedre... Sajnos ma semmi sem jött össze, amit elterveztünk.

Ezek azok a pillanatok, amikről nem jó összefoglalót írni. Ma valahogy semmi sem jött össze amit elterveztünk. Dirk Berger is elmondta, hogy ez talán a szezon leggyengébb mérkőzése volt. Ki lehet kapni, de nem így. A Debrecen elleni kupamérkőzésen nem haragudott a fiúkra, de ez a szegedi teljesítmény értékelhetetlen.

Szellős volt a védelmünk, a bal oldalunkon átrohantak a hazaiak gyakorlatilag amikor csak akartak. A védelem és a középpálya között sem volt meg az összhang. Cseke, Ádám Martin és Venczel sokszor hatalmas harcot vívott, de a csapat nagy része nem hajtott kellőképpen, s ennek meg is lett az eredménye. A múlt heti produkció után elmondható, hogy a csapat árnyéka volt önmagának. A mérkőzés után két játékost kérdeztünk meg, s bár nem szokásuk ilyet tenni, most mégis megemlítették, hogy bizony a játékvezető nem volt a helyzet magaslatán. Több kétséges szituációban igen furcsa döntéseket hozott, s egy a tizenhatoson belül a szegedi védő kezéről vagy fél méterre felpattanó labda ellenére sem szólalt meg a bíró sípja.

Az egyetlen olyan mozzanat, amire jó szájízzel gondolunk vissza, az Cseke Benjámin 42. percben lőtt gólja, és talán a mérkőzés végi kapufa. Bár megvertek bennünket a szegediek, vélhetően nem kapnak túl nagy dicséretet. A két csapat közötti különbség abban rajzolódott ki, hogy nekik összejöttek mindazok a dolgok, amik nekünk nem.

Nincs még vége a bajnokságnak. Nagyon kellett volna a 3 pont, de még behozhatjuk ezt a lemaradást. Ki kellett volna használnunk, hogy kicsit el tudtunk volna távolodni a tabellán, de nem sikerült. Ez nem a mi napunk volt.

Higyjünk, szurkoljunk és bízzunk a csapatban!