Értékelések az Altach elleni siker után

2024-01-19 19:59
Vezetőedzőnk mellett a gólt és gólpasszt jegyző támadónk, Tóth Milán, valamint csapatunk színeiben első találatát szerző Doktorics Áron nyilatkozott utolsó felkészülési mérkőzésünk után.

Desits Szilárd, vezetőedző:

– Szervezettek, egységesek voltunk, így teljesen megérdemelt győzelmet arattunk egy magasabban kvalifikált csapat ellen. Az utolsó két mérkőzésünkön alkalmazott harcmodorra is szükségünk lesz a tavaszi szezonban. Gratulálok a játékosoknak!

Tóth Milán:

– Brusztos mérkőzés volt, mert ellenfelünk elég sokat keménykedett, de nagyon örülök, hogy góllal és gólpasszal járultam hozzá a sikerhez. Amiért kiutaztunk az edzőtáborba, azt maximálisan megkaptuk, jól sikerült a törökországi felkészülés, így büszkén mehetünk haza. Kaptam egy rúgást a bokámra, egy kicsit aláfordult, de szerintem semmi komoly nem lesz belőle.

Doktorics Áron:

– Boldog vagyok, hogy a kezdőcsapat tagja lehettem és egy szép akció végén betaláltam. A héten ez volt a harmadik mérkőzésünk, ami mindenkiből sokat kivett, annak viszont külön örülök, hogy győzelemmel és jó hangulatban zártuk az edzőtábort.