Dedikálással egybekötött könyvvásárlás a Fáy utcában

2023-06-23 15:07
A klubunk legendás játékosának életéről szóló Szerelmem, Angyalföld című művet július 12-én, a Gyirmót elleni felkészülési találkozó előtt lehet majd megvásárolni.

Dunai Ede életrajzi könyvben állított emléket Várady Bélának, klubunk örökös bajnokának. Várady Béla 2014-ben, életének 61. évében tragikus hirtelenséggel hunyt el. A magyar futball történetének egyik leggólerősebb játékosa a válogatottban 13 gólt szerzett, tagja volt az 1972-ben olimpiai ezüstérmes nemzeti együttesnek, 1977-ben magyar bajnok és 36 találattal gólkirály lett, 1973-ban és 1981-ben a Magyar Népköztársaság Kupában magasba emelhette a győzteseknek járó trófeát, 388 Vasas-mérkőzésén 174 alkalommal talált be ellenfeleink kapujába, európai Ezüstcipőt nyert, a Vasas Sport Club örökös Tagja és a Vasas Örökös Bajnoka lett. Putnokon sportközpont viseli a támadó nevét, az új Illovszky-stadionban szektort neveztek el róla, a klub pedig visszavonultatta az általa viselt legendás 11-es mezt. 

Dunai Ede könyvében nem csupán Várady fantasztikus pályafutásának állomásait idézi fel, hanem korábbi játékosunk özvegyének segítségével a pályán kívüli magánembert is közelebb hozza az olvasókhoz, a szerző olyan oldalról is bemutatja a klasszis támadót, amit csak nagyon kevesen ismertek.

A dedikálásra meghívást kaptak a könyvben szereplő korábbi játékostársak és legendás labdarúgók is, érdemes lesz tehát korábban érkezni a Gyirmót elleni felkészülési mérkőzésünkre, ahol a könyv megvásárlása mellett Dunai Ede és a meghívott vendégek dedikálni is fognak, de közös fotózásra és kötetlen, jó hangulatú beszélgetésekre is sor kerülhet majd. 

A találkozót megelőző esemény további részleteiről honlapunkon tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat. A programra szeretettel várunk mindenkit! Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!