Boldog születésnapot, Tuboly Frigyes!

2023-08-17 12:02
Korábbi játékosunk 1968. augusztus 17-én született.

Tuboly Frigyes 1986-tól 1993-ig volt a Vasas játékosa, a szurkolók rajongtak érte. Kivételes tehetségnek számított, akit tizenkilenc éves korában már behívtak a felnőtt válogatott keretébe is, egy sajnálatos baleset azonban nagyon komoly törést okozott a pályafutásában.

- 55 évesen átgondolja az ember, milyen gyorsan elment az idő, mégis fiatalosan érzem magam, hiszen fiatalok között dolgozom - mondta Tuboly Frigyes. - A család számomra a legfontosabb, családi körben ünnepeljük a születésnapomat. Van egy lányom és egy fiam, mindketten felnőttek, kirepültek már a családi fészekből. A fiam Győrben él, de próbáljuk úgy alakítani a programokat, hogy együtt ünnepelhessünk.

Tuboly Frigyes számára nagyon sokat jelent a szurkolók szeretete.

- Nagyon nagy dolognak tartom, ha tisztelettel beszélnek valakiről, rengeteget jelentett számomra a szurkolók szeretete és ez nagyon fontos a mai napig is. Fiatalon kerültem be a Vasas felnőtt keretébe, előfordult, hogy elvitt a hév, a lendület, de az idősebbek a csapatban sokat segítettek, támogattak, mindenkitől tanultam valamit, amit később tudtam hasznosítani.

Az új stadionunk avatóján az öregfiúk gálameccsen Tuboly Frigyes szerezte az első gólt.

- Fantasztikus volt a hangulat, nagyon jó érzés volt pályára lépni. A gólomhoz kapcsolódik egy vicces történet is. A családom kijött a meccsre, a feleségem büszkén mondta a lányomnak, hogy én lőttem az első gólt az új stadionban. Lányom megkérdezte, ki állt a kapuban? Feleségem azt mondta, hogy Király Gábor. Lányom reakciója: "Nem lehet valami jó kapus". Nagyon sokat nevettünk ezen a sztorin. A mai napig nyomon követem a csapat mérkőzéseit és szurkolok, hogy sikerüljön elérni a kitűzött célokat.

Tuboly Frigyesnek nagyon boldog születésnapot kívánunk!