A csapat visszatért a pályára

2020-04-23 19:40
Speciális egészségügyi előírások mellett mától újra a Fáy utcai Sportcentrumban edzenek játékosaink.

A koronavírus-tesztet követően ma délután - rendkívül szigorú biztonsági előírások mellett - újra edzésbe álltak játékosaink a Fáy utcai Sportcentrumban.

Szakmai stábunk a legnagyobb figyelemmel és körültekintéssel állította össze, majd vezényelte a tréningeket fizikai kontaktus nélküli, kiscsoportos foglalkozások keretein belül. A stábtagok az edzéseket három egymást követő kezdési időpontra bontották annak érdekében, hogy a játékosok és az edzők minden speciális egészségügyi előírást maradéktalanul be tudjanak tartani.

A keret tagjai fegyelmezetten tettek eleget a protokollba foglalt egyedi munkautasításoknak, ugyanakkor az edzések jó hangulatban zajlottak, a program szemmel láthatóan pozitívan hatott a Vasas FC labdarúgóira.

Amint az a képeken is látszik, játékosaink a kényszerszünet alatt számukra elkészült, új szerelésekben kezdték meg a munkát. A felszereléseken látható mindhárom új szponzorunk neve és logója, így immár hivatalosan is támogatóként köszönthetjük az OTP Bank Nyrt-t, a Prímaenergia Zrt.-t és az SMP Solutions Kft-t.