Vida: Jó volt újra Berecz Zsombi mellett játszani

2017-08-01 11:22
Védekező középpályásunkat, Vida Mátét kérdeztük a felcsútiak elleni 2-0-s győzelem után.

Mennyire volt nehéz mérkőzés a PAFC elleni?

- Mindenképpen nehéz mérkőzés volt, végig koncentrálnunk kellett. A felcsúti csapatot egyénileg jó képességű focisták alkotják. Bár még nem értek össze csapatként, de később számolni kell velük. Úgy vélem, hogy mi nagyon fegyelmezetten játszottunk egész mérkőzésen. Sok gólszerzési alkalmunk volt. Bőven akadtak átlövéseink is, amit mindig kér tőlünk a mester.

Milyen volt ismét Berecz Zsombi mellett játszani?

- Nagyon jó volt ismét vele játszani, már nagyjából hét éve párhuzamosan folyik a pályafutásunk. Nem túlzás azt mondanom, hogy ő a másik felem, ismerjük egymás gondolatait is. Úgy érzem, hogy mellette jobb teljesítményre vagyok képes a pályán, és úgy tudom, ezt fordítva, Zsombi is így gondolja.

A második félidő elején átéltünk pár meleg percet…

- Előfordul ilyen, hogy egy jó 45 perc után nehezebben indulunk be a második félidőben. Ezeket át kell tudnunk vészelni, hogy minél ritkábbak legyenek az ehhez hasonló rövidzárlatok. De úgy gondolom, hogy ezt a negyedórát leszámítva az egész meccset kézben tartottuk. Remélem, hogy a következő mérkőzéseken is hozzuk ezt a formánkat, és nyerni tudjuk az előttünk álló meccseket is. Másrészt bízom abban, hogy a „Szusza-átok” ezzel a győzelemmel a múlté. Bő félév alatt ez volt a második bajnoki győzelmünk, remélem ezzel megszakadt a korábbi rossz sorozat.