Vasas FC II.: vasárnap Füzesgyarmaton lépünk pályára

2024-04-11 11:14
Második csapatunk április 14-én, vasárnap 16 órakor a bajnoki tabellán 14. helyen álló együttes vendége lesz az NB III. Dél-Keleti csoportjának 24. fordulójában.

A Füzesgyarmati SK az 1950-es alapítása óta eleinte a járási, majd a megyei első- és másodosztályban szerepelt. Ellenfelünk a 2016/2017-es szezonban érte el egyik legnagyobb sikerét, amikor 24 mérkőzésből 22-szer nyert, 2 alkalommal játszott döntetlent és 68 ponttal a Békés megyei I. osztály bajnokaként feljutott az NB III. Keleti csoportjába. A füzesgyarmatiak a 2019/20-as kiírásban érték el eddigi legjobb bajnoki eredményüket, amikor ezüstérmesek lettek a harmadosztályban. 

A mostani idényben ellenfelünk 18 ponttal a kiesést jelentő 14. helyen áll, 4 pont választja el a biztos bennmaradást jelentő 12. pozíciót elfoglaló Budapest Honvéd-MFA II. együttesétől. Ebben az évben a Szabados Tamás által edzett együttes még nem nyert bajnoki mérkőzést, 1 döntetlen mellett 5 alkalommal szenvedett vereséget. Ősszel csapatunk a Fáy utcai Sportcentrumban nem bírt a füzesgyarmatiakkal, az akkori találkozó gólnélküli döntetlennel ért véget.  

A füzesgyarmati keretben nincs olyan labdarúgó, aki korábban a Vasasban szerepelt. Nálunk sem található füzesgyarmati múlttal rendekező játékos.

– MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Lázár Gyula Városi Sporttelep: 5525 Füzesgyarmat, Kossuth utca 89.

A Lázár Gyula Városi Sporttelep Füzesgyarmaton az Illovszky Rudolf Stadiontól 208 km-re, gépkocsival átlagos forgalom mellett az M5-ös autópályán, majd a 405-ös úton keresztül 2 óra 32 perc alatt érhető el. Tömegközlekedéssel körülbelül 4 órás utazással kell számolni. 

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra, korlátozásokra nem kell számítani, de kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat- és a csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

 PARKOLÁS

Parkolni a pálya környékén lehet.

 BELÉPÉS ÉS KAPUNYITÁS

A Füzesgyarmati SK elleni mérkőzésre a jegyek 700 forintba kerülnek, míg a nyugdíjasok és diákok 600 forintért válthatnak belépőt. A pénztárak másfél órával a találkozó kezdete előtt, 14:30-kor nyitnak, fizetésre csak készpénzzel lesz lehetőség. 

 BÜFÉ

A helyszínen büfé üzemel, ahol kizárólag készpénzzel lehet majd fizetni.

 KÖZVETÍTÉS

A vasárnap 16 órakor kezdődő Füzesgyarmati SK elleni bajnoki mérkőzésről a 24liveblog.com felületén online szöveges közvetítéssel jelentkezünk. A tudósítás ide kattintva érhető el: FÜZESGYARMATI SK – VASAS FC II.

Fotó: facebook.com/fuzesgyarmatisk