Vasas FC II.: Pénteken a Honvéd érkezik a Fáy utcába

2023-10-11 16:25
Második csapatunk mérkőzése a kispesti együttes ellen 12 órakor kezdődik az NB III. Dél-Keleti csoportjának 11. fordulójában.

Ellenfelünk az előző, 2022/23-as szezonban 17 győzelemmel, 7 döntetlennel és 10 vereséggel, 58 ponttal és 51-46-os gólkülönbséggel az 5. helyen végzett az NB III. Közép csoportjában. A nyáron edzőváltás történt a csapatnál: Szamosi Tamást Kurucsai Milán váltotta a kispadon.

A most zajló bajnokságot riválisunk a kecskemétiek elleni 1-0-s sikerrel kezdte, a második győzelmet azonban pontosan egy hónappal később, augusztus 30-án aratta az együttes, amikor idegenben bizonyult jobbnak 4-0-ra a Meton-FC Dabas SE-nél. Több mérkőzést nem nyert a kispesti csapat a bajnoki rajt óta, mérlegük a sikerek mellett 3 döntetlen és 5 vereség, 9 pont és 14-18-as gólkülönbség.

A Budapest Honvéd-MFA II. keretéből Simon Szabolcs István öt évig játszott az utánpótlás csapatainkban, míg a mieink közül Feledy Balázs négy évig szerepelt a kispestieknél. Fiatal labdarúgónk a pénteki összecsapást biztosan kihagyja, mivel az előző fordulóban a Martfűi LSE elleni találkozón piros lapot kapott. Rajta kívül Márta Levente 3 évig játszott a Budapest Honvéd korosztályos együtteseiben.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Fáy utcai Sportcentrum: 1139 Budapest, Fáy utca 58. (belépés hazai szurkolóknak kizárólag a Hajdú utca felőli gyalogos kapun, vendégdrukkereknek a Fáy utcai sétány irányából)

A Fáy utcai sportcentrum Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt jól megközelíthető.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a stadiontól kb. 50 m-re van, de a Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a létesítményhez, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a biztonsági szolgálat körültekintően fog eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Szurkolóink a Budapest Honvéd-MFA II. elleni mérkőzésre kizárólag a Hajdú utcai gyalogos bejárat felől, míg a vendégdrukkerek a Fáy utca irányából tudnak belépni. A gépkocsival érkezők számára a sportcentrum parkolóját és a környező utcákat ajánljuk parkolásra, melyek hétköznap fizetős zónába tartoznak.

- BELÉPÉS és KAPUNYITÁS

A Budapest Honvéd-MFA II. elleni találkozó megtekintése ingyenes, a beléptetés a mérkőzés előtt egy órával kezdődik. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a füves edzőpálya lelátóján 170 ülőhely biztosított, a beléptetés érkezési sorrendben történik. Nézők kizárólag a rendezvény kijelölt, elkerített területén tartózkodhatnak. A mérkőzésre minden résztvevő karszalagot kap a belépéskor a 0 forintos jegy mellé, amely egyszeri belépésre jogosít.

Továbbá tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Budapest Honvéd-MFA II. elleni bajnoki mérkőzésre minden vendégjegy elkelt.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy a mérkőzés ideje alatt a Vasas Sport Club főépületében büfé üzemel, ahol bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

A pénteken 12 órakor kezdődő Budapest Honvéd-MFA II. elleni bajnoki mérkőzésről a 24liveblog.com felületén online szöveges közvetítéssel jelentkezünk. A tudósítás ide kattintva érhető el: VASAS FC II. - BUDAPEST HONVÉD-MFA II.