Vasas FC II.: Hétvégén a Gödöllő ellen folytatjuk a felkészülést

2023-07-13 14:21
Második csapatunk szombat délelőtt 10 órakor a Pest megyei I. osztályban bronzérmes együttes vendégeként lép pályára.

A Gödöllői SK csapata a rendszerváltás után jött létre, majd 1992-ben megnyerték az NB III. Mátra csoportját és feljutottak a másodosztályba, ahonnan négy szezon után búcsúzni kényszerültek, az 1996-97-es bajnoki kiírásban az átszervezések miatt pedig még egy osztállyal lejjebb csúsztak. Szombati ellenfelünk fennállása során három ezüstérmet szerzett, míg két alkalommal - legutóbb a 2021-22-es idényben - bajnok lett. A mögöttünk hagyott, 2022-23-as szezonban - 59 megszerzett ponttal - a harmadik helyen zártak a Pest megyei I. osztályban.

A Gödöllői SK keretében három játékos - Dolhai Gergő, Koziorowski Richárd Zsolt és Thoma Krisztián - korábban már magára ölthette a Vasas-mezt, míg Nagy Dániel a legmagasabb szinten is szerepelt pályafutása során.

Ellenfelünk július 3-án kezdte meg az előszezont az idei bajnoki etapra, azóta egy felkészülési mérkőzést játszottak: a Németh - Balogh B., Hevesi, Abért M., Nagy B. - Dolhai, Reznek, Győrfi - Mertse, Koziorowski, Barabás összeállítású együttes Reznek és Mertse góljaival 2-1-re legyőzte az Újpest FC második csapatát.

A Gödöllői SK vezetőedzője Molnár Zoltán, aki Győri Zoltánt váltotta a kispadon. A 42 éves szakember munkáját Tóth Ambrus asszisztens edzőként, míg Jakab Attila kapusedzőként segítik.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Szűcs Lajos Sportcentrum: 2100 Gödöllő, Táncsics Mihály út 3.

A Szűcs Lajos Sportcentrum az Illovszky-stadiontól - az M3-as autópályán át - félórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel dupla menetidőre kell számítani.

Szurkolóink a Táncsics Mihály utcai bejárat felől tudnak belépni a létesítménybe. Gépkocsival érkező drukkereink számára a Táncsics Mihály utcát és a környező utcákat ajánljuk parkolásra.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYINFORMÁCIÓ ÉS KAPUNYITÁS

A Gödöllői SK elleni felkészülési mérkőzés megtekintése ingyenes. A találkozó napján - 2023. július 15-én, szombaton - a kapuk két órával a meccs előtt nyitnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt büfé fog üzemelni, ahol kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód!

- KÖZVETÍTÉS

A Gödöllői SK elleni felkészülési mérkőzésről nem a korábban megszokott klubhonlapon, hanem új felületen online, részletes szöveges közvetítéssel jelentkezünk. A tudósítás ide kattintva érhető el: GÖDÖLLŐI SK - VASAS FC II.

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!