Tiszafüredi centenáriumi torna: Tiszafüred - Vasas FC 0-6

2013-06-04 00:00
Döntőben a csapat, magabiztos győzelem az első mérkőzésen.

Csapatunk, a Debrecen és a Honvéd együttesével egyetemben elfogadta a Tiszafüred klubjának meghívását. A sárga-feketék 100 éves fennállásukat ünneplik, ebből az alkalomból rendezik a tornát.

A torna első mérkőzését csapatunk játszotta a hazaiak megye I-es együttesével. A Vasas sok fiatallal, 4-3-3-as felállásban kezdte meg a 2x20 perces mérkőzést

Kezdőnk a következő volt:

Lékai - Ries, Lusac, Turi, Marcsek (Rőthi) - Nagyházi (Jákó), Recklet, Vida - Szedlár (Primus), Katona B., Boda

Jól indult a mérkőzés, még 5 perc sem telt el,amikor Szedlár betalált a hazaiak hálójába. Nem sokáig váratott magára Szedlár duplázása, lapos lövése újfent jobbról értkezett. Akár a mersterhármast is elérhette volna a félidő vége előtt, de önzetlen volt és Katona Bencét szolgálta ki, kialakítva a félidő végét (3-0).

A rövid szünetben hármat cseréltünk, Marcsek, Nagyházi és Szedlár ment le a pályáról, Primus, Jákó és Rőthi állt a helyükre.

Katona a második játékrészben sem állt le, 10 percen belül berámolt kettőt, így ő tényleg mesterhármast ért el. A fiúk jól játszottak, de az is igaz, hogy a Tiszafüred nem volt képes különösebben ellenállni, szinte végig nálunk volt a labda. Katona egyszer még a kapufát is eltalálta, így a hatodik, s egyben utolsó gólt a csereként beálló Jákó vállalta magára, miután Vida 22 méteres szadarúgása messze kipattant a kapusról.

Ez a meccs jó kis bemelegítés volt a döntő előtt, amelyet a Debrecen-Honvéd mérkőzés győztesével játszunk.