Tájékoztatás Pávkovics Bence átigazolásával kapcsolatban

2023-08-10 17:24
A korábbi utánpótlás-válogatott játékos személyében jelentős NB I-es és nemzetközi tapasztalattal rendelkező hátvéd érkezhet Angyalföldre.

A nyári átigazolási időszak során klubunk határozott szándéka volt, hogy Pávkovics Bence játékjogát a United Soccer League (USL) Championshipben szereplő texasi El Paso Locomotive FC-től megvásárolja. Az El Paso hivatalos klubhonlapján és a hazai sajtóban megjelent információkkal kapcsolatban Nagy Miklós sportigazgató számolt be a háttérben zajló részletekről:

- A közelmúltban értékesítettük Cipf Dominik és Szalai József játékjogát, az ügyletekből származó bevételből pedig lehetőségünk nyílt megvásárolni Tóth Milánt a Sturm Graztól és Pávkovics Bencét az El Paso-tól. Milán a héten már a Fáy utcában edzett és időközben a játékengedélye is megérkezett, így a hétvégi bajnoki mérkőzésen a szakmai stáb rendelkezésére áll, Bence azonban még jelenleg is az Amerikai Egyesült Államokban tartózkodik. A két klub és a játékos közötti megállapodás az elmúlt órákban ugyan már megszületett, de a Vasas FC a labdarúgó játékjogát még nem kapta meg. Bence holnap este Magyarországra érkezik és terveink szerint szombaton már együtt edzhet a csapattal, azonban a transzfer akkor válik véglegessé, ha a FIFA-tól hivatalosan is megkapjuk az engedélyt a labdarúgó játékjogának átruházásához. Bízunk benne, hogy a nemzetközi átigazolási folyamat napokon belül lezárul és hivatalosan is bejelenthetjük Pávkovics Bence szerződtetését.