Szoros meccsen vereség az Újpesttől

2017-08-06 21:51
Az OTP Bank Liga 4. fordulójában 1-0-ra kikaptunk az Újpesttől.

Az Újpest elleni idegenbeli zárt kapus találkozónk kiegyenlített játékkal kezdődött, az első tíz percben egy-egy távoli próbálkozás adódott mindkét együttes előtt. Az ezt követő percekben a hazaiak voltak valamivel aktívabbak, de Murka révén nekünk is volt veszélyes momentumunk az újpesti kapu előterében. A 25. percben azonban mégis a lila-fehérek szerezték meg a vezetést, Nagy volt eredményes (1-0).

Az első félidő második része kevesebb eseményt tartogatott, azonban a lefújás előtti pillanatokban akár egyenlíthettünk is volna, de Pajovic előbb kitolta Hangya szabadrúgását, majd résen volt az azt követő szögletszituációnál is. Az első játékrész így  újpesti előnnyel zárult.

A második játékrész kiváló iramban kezdődött, mindkét oldalon egy-egy nagy helyzettel, a mi esetünkben Hangya közeli próbálkozását blokkolták a védők. Majd az Újpest percei következtek, Kamenár nem egyszer bravúros védéssel mentette meg csapatunkat az újabb hazai góltól.

A helyzeteket követően sokáig nem adódott kiemelkedő lehetőség a csapatok előtt, de az utolsó tíz perc nagy izgalmakat tartogatott. A végjátékból akár mi is kijöhettünk volna jól, megvoltak a helyzeteink, Kulcsár és Ádám is veszélyesek voltak a kapura, de a befejezések sajnos nem zárultak góllal. A mérkőzés állása így már nem változott, egygólos újpesti siker született.