Szerdán Soroksáron lépünk pályára

2013-07-30 00:00
Elmarad a vasárnapi, bécsi találkozónk a törökök ellen

A hétre három felkészülési mérkőzést iktatott a programba csapatunk szakvezetése. Szerdán - 18 óra a kezdési idő - a nyári, NB II-es osztályozón elbukó Soroksár együtteséhez látogatunk. Varga Attila gárdája a feljutásért megrendezett páros csatában közel állt a bravúrhoz, hiszen a hazai 3-0-ás vereség után, az idegenbeli visszavágó 8. percében már 2-0-ra vezetett a Cegléd ellen, ám végül nem sikerült kihasználnia a lélektani előnyt, ígymaradt az NB III-ban. A hét végén aztán ismét bizonyította a soroksári legénység, érett lenne a másodosztályra, edzőmeccsen 3-0-ra legyőzte osztályozós riválisát. A XXIII. kerületi együttesben olyan ismert játékosok szerepelnek, mint Lisztes Krisztián, Márkus Tibor, Kiss Károly, Tarczy Pál, Kincses Péter, Lannert Bence.

Szombaton a Hatvan NB III-as csapatát fogadjuk 17 órakor a Fáy utcában. A hevesi gárda meglepetésre tavasszal nem tudta megnyerni a Mátra-csoport bajnokságát, csak a második helyen végzett, így lecsúszott az osztályozóról. A Gálvölgyi István irányította együttes a harmadosztály Keleti csoportjába nyert besorolást a 2013-14-es szezonra, célja egyértelműen a feljutás kiharcolása. Legutóbbi edzőmeccsén 1-0-ás vereséget szenvedett a Budaörstől.

Vasárnap, Bécsben léptünk volna pályára a török első osztály tizenegyedik helyezettje, a Eskişehirspor ellen. Az Ausztriában edzőtáborozó együttes elleni felkészülési mérkőzés azonban elmarad, a klubvezetés jelenleg azon dolgozik, hogy megfelelő edzőpartnert találjon a hét utolsó napjára.