Remili térdsérülése szerencsére nem súlyos

2017-10-28 13:37
Csapatkapitányunk jobb térdének mágneses-rezonancia vizsgálata (MRI) utáni diagnózis kimutatta, hogy semmi komoly probléma nincs, csupán rándulás és zúzódás. Ma azonban nem léphet pályára.

„Hála Istennek, nagyon megkönnyebbültem, miután kiderült: nincs nagy gond a térdemmel. Ma reggel ugyan kicsit megduzzadt,  bevizesedett a térdem, ezért le kellett szívni belőle folyadékot, ám jó hír, hogy nem volt véres a folyadék. Így elvileg a jövő héten már bekapcsolódhatok az edzésmunkába, és remélem, hogy az Újpest elleni Dunaújvárosban játszandó jövő szombati meccsre már alkalmas leszek a játékra. Ám sajnos a mai felcsútiak elleni mérkőzést ki kell hagynom” - nyilatkozta honlapunknak Remili Mohamed.

Mint ismert, csapatkapitányunk a Dunaújváros elleni, szerda esti Magyar Kupa mérkőzés 42. percében kapott egy rúgást a jobb térdére. Azután ápolni kellett, majd ugyan vissza szeretett volna jönni a pályára, ám alig bírt ráállni a lábára, így lebicegett a játéktérről. Helyére a második félidő kezdetekor Kulcsár Tamás állt be.