Putnokon is győztünk! Magabiztosan menetel a csapat

2013-03-04 00:00
Már csupán egy ponttal vagyunk lemaradva a bajnoki tabellát vezető Békéscsaba mögött.

Egy igazán nehéz mérkőzésnek lehettünk szemtanúi március 3-án délután Putnokon. Sokáig csak egymás erejét próáblták felmérni a játékosok, ritkán kerültek a tizenhatoson belülre is, gól csak az első félidő végén született, méghozzá Jacob Wilson szerezte meg nekünk a vezető gólt, jobboldali támadásból Popovics felívelt labdáját Jacob 16 méterről a kiinduló kapus felett bólintotta a kapuba. Az erőviszonyok nagyjából kiegyenlítettek voltak, nálunk Thiago, Jacob, Bobo és Basti jeleskedtek, a hazaiaknál pedig Monyók és Zabod teljesítménye volt kiemelkedő.

A putnokiak nagyon sok hibát vétettek, nem tudták befejezni a támadásokat. Koszta Péter  a következőket mondta az nso-nak:'A mérkőzést gólokkal kellett volna megnyernünk, ehelyett naggyá tettük Szatmárit, a Vasas kapusát.' Bizony a 48. percben mindenki szeme Szatmárira meredt, aki Crisan középre tartó tizenegyesét hidegvérrel védte ki. Úgy véltük, hogy ez volt a mérkőzés döntő pillanata, s már a zsebünkben éreztük a három pontot, amikor a hazaiak is belendültek, és Szilágyi első gólját követően kemény hadjáratokat vezettek a kapunk ellen, megdolgoztatva ezzel a védőinket is.

A meccs végén felpörögtek az események - az utolsó tíz percben két gólt is lőtt Pavlov, behozva ezzel a putnoki lemaradást, viszont Thiago 16 méterről elengedett lövését a putnoki kapus kiütötte az érkező Szilágyi elé, aki 3 méterről nem tévesztett célt., ezzel megszereztük a harmadik gólunkat is a mérkőzésen, amivel meg is nyertük azt.

Elhoztuk a három pontot Putnokról is, és már csupán egy pont előnyben van velünk szemben az NB II Keleti csoport tabelláját vezető Békéscsaba mögött.

Szép volt fiúk!