Pénzügyőr - Vasas FC 2-6 (felkészülési mérkőzés)

2013-08-05 00:00
(online közvetítés)

Pénzügyőr - Vasas FC

2-6 (2-4)

Pasaréti út, 150 nőző

Pénzügyőr: Hajdú - Szigeti, Bakos, Tihanyi, Kovács - Mag, Tóth Zs., Meggyes - Pápai, Kozarek, Iflinger.

Cserék: Kocsis G., Szemerédi, Balázs T., Sztrunga, Maczinkó, Tivadar, Hassan, Karvalics.

Vasas FC: Hermány - Görgényi (C), Izing, Balogh B., Schulz - Jákó, Horia, Nagyházi, Boda - Remili, Ádám M.

Cserék: Németh G. (k), Marcsek, Hohmann, Engel, Szedlár.

Gólszerzők: Kozarek, Tóth ill. Remili (2), Ádám (3), Boda

 

A szombati, Hatvan elleni győztes mérkőzést követően, ma lépünk utoljára pályára felkészülési mérkőzésen. Dirk Berger döntése alapján, ezen az összecsapáson azok kapnak lehetőséget, akik a hétvégi meccsen alig, vagy egyáltalán nem léptek pályára. Utolsó alkalom, hogy bebizonyítsák, helyük lehet a hamarosan kezdődő bajnokságban a legjobbak között.

Az eddigi mérkőzések alapján talán kijelenthető, hogy Németh Gáborral kezdjük a megmérettetéséket a kapuban, a védelem közepén Nagy Gábor és Fabrizio Lopes jó párost alkot, a középpályán egy magabiztos háromszög kezd kirajzolódni, Csekével, Recklettel és Gál Mátyással, a támadók közül Zamostny helye is biztosnak tűnik, kérdés, hogy Remili hogy lesz képes beilleszkedni a csapatba. Remélhetőleg a legjobban. A többieknek még lehetőségük van a helyük kiharcolására.

1. perc Kis csúszással, de elkezdődött a mérkőzés...

5. perc Góóól!!! Görgényi iramodott meg a jobboldalon, 12 méterről lövéssel próbálkozott, amely lepattant, vissza hozzá. Másodikra beadta a labdát, Remili a 16-os vonalánál átvette, s egy tolás után tüzelt. A labda  Hajdú hasa alatt pördült a hálóba! (0-1)

9. perc Újra Remili került helyzetbe. Hajdú rossz felszabadítása hozzá pattant a labda, 15 méterről lőtt, Hajdú javitotta hibáját, szépen védett.

12. perc Góóól!!! Balogh 35 méteres keresztlabdáját Schulz vette át tökéletesen a baloldalon, laposan középre lőtte azt az ötös előterébe, ahol Ádám Martin érkezett, s a jobb alsóba pöckölt. (0-2)

17. perc Szépítettek a hazaiak. az üresen álló Pápai kapott szép labdát a jobboldalon, beadására Kozarek érkezett, s 10 méterről fejelt a hálóba, a kapufát érintve. (1-2)

28. perc Először Horia, majd Ádám Martin küzdött meg egy labdáért, miután utóbbi megnyerte párharcát, 25-ről, középről lövésre vállalkozott, Hajdúnak nem okozott gondot.

31. perc Góóól! Görgényi húzott el a jobboldalon, beadását a védők Remili elé fejelték, aki kicsit elcselezte magát, a lövését blokkolták. Szerencsére a labda Boda elé került, aki egy igazítás után 14 méterről kilőtte a jobbalsót. (1-3)

34. perc Remili szögletét Balogh bólintotta kapura, Hajdú védett.

36. perc Tóth középen megkapta a labdát, pár lépést vezette, majd 25-ről átívelte a labdát Hermány felett. (2-3)

37. perc Ádám Martin megszerezte a labdát, egy jó csellel elment védője mellett, majd 18-ról, középről kibombázta a jobb felsőt (2-4)

42. perc Görgényi indította Remilit a jobboldalon, aki tökéletesen adott be Boda elé, Szotyi állítás nélkül 6 méterről telibe lőtte a kapust, Hajdút. Gólt érdemlő támadás volt.

44. perc 22 méterre a kaputól szabadrúgáshoz jutottunk, Remili állt a labda mögé, s alig lőtt fölé.

Vége az első félidőnek!

Elkezdődött a második félidő. Nálunk egy csere volt, Balogh helyett Marcsek lépett pályára, s bal hátul szerepel. Tom Schulz a védelem közepébe lépett be.

A hazaiaknál három csere volt: Bakos - Karvalics, Tihanyi - Balázs T. és Pápai - Sztrunga.

51. perc Horia szerzett labdát a középályán, a mellette érkező Boda elé tolta azt, aki pár lépés után, 24 méterről vállalkozott, Hajdúnak nagyot kellett védenie.

59. perc Görgényi kapott szép keresztlabdát a jobboldalon, pár métert vezette azt, majd tökéletesen ívelt Remili fejére, aki 9-ről nem bólintott elég erősen, Hajdúnak nem okozott gondot a védés.

69. perc Remili kapott labdát a baolodalon, vagy húsz métert tolta befelé, végül 15-ről próbálkozott, Hajdú újra védett.

76. perc Horia Remilihez passzolt, akit megtréfált a göröngyös talaj, végül mégis helyzetbe került, megpróbált átemelni Hajdún, aki résen volt.

82. perc Görgényi keresztlabdájával Marcsek húzott befelé, 14-ről nagyott lőtt, Hajdú megint hatalmasat védett.

83. perc Góóól! Remili Jákótól kapott egy szép passzt, pár lépés után 17-ről vállalkozott, a megpattanó lövés becsapta a hazaiak kapusát, s így a labda zavartalanul gurult a jobb alsóba. (2-5)

90. perc Góóól! Ádám Martin elé emelte a labdát Boda, fiatal támadónk kapura fordult, s védője lábai között a bal alsóba lőtte a labdát!  (2-6)

A gól után véget is ért a mérkőzés. A második félidőre egész jól összeállt a védekezés, a támadásaink viszont nagyon akadoztak. Az utolsó 10 percre összekapták magukat a fiúk, s sikerült két szép gólt lőniük. Összességében a színvonal nem volt magas, de a srácok nagyon koncentráltak voltak. Az első játékrészben volt 1-2 súlyosabb védekezési hiba, de a támadásaink kifejezetten gördülékenyek voltak. Remili és Ádám Martin góljai bíztatóak lehetnek a jövőre nézve, vannak, akik felzárkózhatnak Zamostny mellé.

Köszönöm a figyelmüket. Hajrá, Vasas!!!