Oenning: Szeretnénk a hetet győzelemmel zárni

2017-10-21 10:02
Az OTP Bank Liga 13. fordulójában az újonc Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csapata látogat el ideiglenes otthonunkba, a Szusza Ferenc Stadionba. Michael Oenning vezetőedzőt kérdeztük a várakozásairól.

A Balmazújváros az utóbbi időben nehéz ellenfélnek bizonyult több csapat számára is. Miképpen sikerülhet föléjük kerekednünk?

- A Balmazújváros valódi csapatként működik. Az utolsó percig küzdenek, nem adnak fel egy mérkőzést sem. Mindent megpróbálnak, hogy pontokat gyűjtögessenek. Arra kell ügyelnünk, hogy meglévő erősségeinket a megfelelő pillanatokban kamatoztatni tudjuk a pályán, mint ahogy ezt már az első mérkőzés során, júliusban is megtettük.

A Balmazújváros erősségeit egy kör után mennyire sikerült feltérképezni?

- A feljutást követő eufória mára elillant. Úgy tűnik, ma már mindegyik csapat - így mi is - kiismerte őket. Ennek ellenére szinte mindegyik ellenfelükkel partiban tudtak lenni. Voltak olyan mérkőzéseik is, amiket szerencsétlen módon veszítettek el. Ettől függetlenül el tudom képzelni, hogy a Balmaz kiharcolja a bennmaradást. Ehhez persze eredmények is kellenek. Arra készülünk, hogy ne ellenünk legyenek sikeresek, és a hetet győzelemmel zárjuk.