Három játékosunk küzd sérüléssel

2021-02-21 18:30
Helyzetjelentés a sérültekről és a teszteredményekről.

A Vasas FC játékosai és stábtagjai a Merkantil Bank Ligában előírt szabályoknak megfelelően minden mérkőzés előtt koronavírus-teszten vesznek részt, a Budaörs elleni bajnoki találkozó előtt nem detektáltunk új esetet.

Kleisz Márk őszi sérülését követő rehabilitációja a téli felkészülési időszak elején lezajlott. Játékosunk január elején csatlakozott a csapatedzésekhez, azonban az első tréningek egyikén a bal térdében megsérült az ízületi tok. Márk hetek óta fizikoterápiás kezeléseken vesz részt, rehabilitációja zajlik, a pályán egyéni tréningeken vesz részt.

Vernes Richárd térdében a belső oldalszalag meghúzódott a téli felkészülés elején. Játékosunk fizikoterápiás kezeléseken és gyógytornán vett részt, rehabilitációja megfelelő ütemben lezajlott, csatlakozott a csapatedzésekhez.

Otigba Kenneth a téli felkészülés során lábközépcsont törést szenvedett. Játékosunk rehabilitációja zajlik, állapota folyamatosan javul, már a pályán végzi az egyéni tréningeket.

Pátkai Máté kisebb rúgást kapott a vádlijára a Haladás elleni mérkőzést megelőző utolsó edzésen. Játékosunk fizikoterápiás kezeléseken vett részt, jövő héttől csatlakozik a csapatedzésekhez.