(H)arccal előre a szombati győzelem felé!

2013-04-23 00:00
Cél az első hely megtartása

Nem csak Thiago bólintott a labdára, hanem a Csapat is arra a kérdésre, hogy mindent megtesznek-e szombaton a győzelemért.
Éppen ezért mozgalmas az élet a Fáy utcában, pörögnek a játékosok lábai, a kapusok röpködnek a levegőben és a locsoló is körbejár.
Rá is fér, hiszen a centerpálya állapota hagy kívánnivalót maga után, melyet sok vízzel nagymértékben orvosolni lehet. Éppen ezért kis túlzással éjjel-nappal forog körbe a locsoló, hogy megfelelő állapotban fogadhassa a játékosokat a gyep az edzéseken, s főleg a szombati mérkőzésen.

Kedd délelőtt Tóth András könnyed edzést tartott a csapatnak, melynek második részében a kapuralövések kaptak szerepet.
Megkezdtük tehát e felkészülést a Kazincbarcika elleni mérkőzésre.
Öröm az ürömben, hogy Görgényi Dávid sérülése nem bizonyul komolynak, így egy kis pihenő után várhatóan rendelkezésre állhat a hétvégén.
Védőnk lábára ráesett az ellenfél, de szerencsére a szalagok rendben vannak.
Sajnos nem kedvezőek a hírek Szilágyi Petiről, aki a röntgen tanulsága szerint ujjtörést szenvedett az Újpest elleni mérkőzésen, szereplése kétséges szombati hazai mérkőzésen.
Haris kezéről a héten kerül le a gipsz, ő már végezhet munkát az edzőteremben.
Bastian Hohmann válláról szintén lekerül a rögzítés, ő a rehabilitáció kezdetére hazautazik Németországba, majd itthon folytatja Fekete János irányításával.
Mindkét játékosunk pályára lépésére akár az utolsó kispesti mérkőzésen sorra kerülhet.
Sokkal előbb pályára léphet Popovics Bertold, hiszen bokasérülése már a múlté, várhatóan hamarosan a pályán láthatjuk őt is.

A hangulat a csapatnál bizakodó, sok van még hátra, kiegyensúlyozott a bajnokság, a hibáinkat ha sikerül kijavítanunk, akkor nagy esélyünk van, hogy a végén mi örülhetünk.
A Kazincbarcika ellen van mit javítanunk, hiszen bosszantó vereséget szenvedtünk ősszel idegenben, s most kötelező a javítás.
Ezekkel a kötelező győzelmekkel csínján kell bánni, hiszen az egycsoportos NB II-ben maradás óriási hajtóerő minden csapatnak és minden pontnak nagy jelentősége lesz a végelszámolásnál.
Nyilván nem lennének a borsodiak elégedetlenek az egy ponttal, de számunkra csak a győzelem elfogadható.

Köszönjük szurkolóink biztatását és támogatását, Újpesten is megtapasztalhattuk azt, mennyire fontos a csapat számukra és az érzés kölcsönös.
Reméljük szombaton is sokan választják az Illovszky-Stadiont és közösen kiszurkoljuk a hőn áhított sikert a 18.00 órakor kezdődő mérkőzésen.
Hajrá Vasas, hajrá Angyalföld!