BFC Siófok - Vasas FC

2013-02-25 00:00
Magyar Kupa negyeddöntő visszavágó mérkőzés Zárt kapuk mögött.

Ma 13.10 perckor a Vasas FC email címére megérkezett a BFC Siófok hivatalos értesítése a szerdai kupa-visszavágóval kapcsolatban.
Immár bizonyossá vált az, amit szombaton már sejteni lehetett.
A siófoki klub vezetői jelezték, hogy a stadionjuk az elmúlt hét csapadéka miatt várhatóan nem lesz alkalmas a mérkőzés lejátszására, így az MLSZ-től már kérvényezték a találkozó lejátszását műfüvön, s ezt a Vasas FC-nek is jelezték.
Ez az előzetes értesítés alapján azt jelenti, hogy Siófokon is zárt kapuk mellett, nézők nélkül játsszák le a mérkőzést.

Annak tárgyában, hogy ki határozta meg a zárt kapussá nyilvánítást, nincsenek információink és úgy ahogy a hazai mérkőzésünknél, úgy ebben az esetben is sajnáljuk, hogy a szurkolóink nem tekinthetik meg a találkozót.

A hivatalos siófoki értesítés pontos szövegezése, mely a szombati állapothoz viszonyítva közli a végleges döntést:
'A 2013. 02. 27-én megrendezésre kerülő FGSZ Siófok - Vasas FC Magyar Kupa mérkőzés a Csárdaréti úti műfüves pályán kerül megrendezésre.
Azóta az időjárási viszonyok nem változtak, Siófokon is jelentős mennyiségű csapadék esett, így a mérkőzést a center pályán nem lehet megrendezni a jelenlegi időjárási körülmények miatt.
Kérném, hogy tájékoztassátok erről a szurkolóitokat, mérkőzést kívülről sem tudják úgy megtekinteni mint a korábban VASAS pályán, tehát nincs lehetőség a kerítésen kívülről sem megnézni a mérkőzést, továbbá a vasútállomás és a műfüves pálya 5km -re van egymástól, így a tömegközlekedési eszközzel (busszal) sem lehet megközelíteni. Ismételten kérem, hogy tájékoztassátok szurkolóitokat, hogy a mérkőzést nem tudják megtekinteni.'

A Vasas Média kétfős stábja a helyszínről percről-percre online közvetítéssel jelentkezik, mely a csapat hivatalos honlapján kísérhető figyelemmel.
Hajrá Vasas!