Három játékosunk és vezetőedzőnk is a forduló válogatottjában

2022-11-02 10:15
Az M4 Sportnál illetve a csakfoci.hu-nál is több játékosunk, valamint vezetőedzőnk is bekerült a forduló csapatába.

Mint ismert, együttesünk 1-0-ra legyőzte a Paksi FC-t múlt szombat este. Keretünkből számos játékos is olyan teljesítményt nyújtott, amire több szakportál is felfigyelt, így például az M4 Sport és a csakfoci.hu által megválasztott forduló válogatottjába is bekerült.

- Az M4 Sportnál Jova Levente és Silye Erik nyújtott olyan teljesítményt, mellyel helyet követelt magának a 13. forduló válogatottjába.

- A csakfoci.hu-nál pedig Jova Levente, Silye Erik, Novothny Soma és vezetőedzőnk, Kondás Elemér is tagja a csapatnak. Íme, a portál által írt jellemzések:

Jova Levente (Vasas)
Magabiztosan állt a kapuban, már az első félidőben is volt két nagy védése, a mérkőzés hajrájára pedig megszaporodtak a tennivalói. Az utolsó percben mutatta be a legnagyobb bravúrt, amikor Varga közeli fejesét hatástalanította.

Silye Erik (Vasas)
Már az első percben kiosztott egy gólpasszt, ami előtt remekül kényszerítőzött Radóval. A folytatásban is aktív volt, beadásai rendre veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára.

Novothny Soma (Vasas)
A Vasas nyerőembere volt Pakson. Az első percben győztes gólt szerzett. Végig jól használta ki testi erejét, ha van egy kis szerencséje több gólt is szerezhetett volna.

A forduló edzője: Kondás Elemér (Vasas)
Remek taktikát dolgozott ki. Ezúttal az első másodperctől élesek voltak a játékosai és a korán megszerzett vezetést után jól menedzselték le az egész mérkőzést, így nagyon fontos három pontot szereztek.