A hatodik Vasas – PAFC mérkőzés következik

2018-04-05 14:45
A két csapat eddigi öt bajnoki mérkőzése kiegyensúlyozott erőviszonyokat mutat, hiszen két-két győzelem mellett egy döntetlen született, 5-5-ös gólkülönbséggel.

Az első PAFC – Vasas találkozót 2015. augusztus 22-én játszottuk, és idegenben 1-0-ra vereséget szenvedtünk a 85. percben szerzett Pekár László találattal.

2015. november 28-án a Fáy utcában nem sikerült a visszavágás, 4-2-re kikaptunk. A 23. percben Ádám Martin még csapatunknak szerzett vezetést, ám a 34. percben Debreceni András öngóljával a felcsútiak kiegyenlítettek, majd két perc múlva Bacselics-Grgics már ellenfelünknek szerzett vezetést. Majd öt perc múlva Tischler Patrik újabb góljával úgy tűnt, el is dőlt a három pont sorsa. A második félidőben hiába nyomtunk félórán keresztül, Remili Mohamed kiállítása megpecsételte sorsunkat. Ennek ellenére Czvitkovics Péter által szépítettünk, és amikor ott lebegett, hogy akár emberhátrányban is kiegyenlíthetünk, a 85. percben Tischler újabb gólja végleg eldöntötte a három pont sorsát.

2016. április 23-án a sorsdöntő kiesési rangadón – még az Illovszky stadionban, az utolsó előtti fordulóban -, hatalmas küzdelemben Korcsmár Zsolt 6. percben szerzett góljával sikerült győznünk, ami utólag tudjuk, hogy elengedhetetlen volt bennmaradásunkhoz és a felcsútiak kieséséhez.

Jelenleg folyó bajnokság 3. fordulójában, 2017. július 30-án, a Szusza stadionban, Félix Burmeister 41. és Kulcsár Tamás 74. percben szerzett találatával 2-0-ra diadalmaskodtunk.

A legutóbbi mérkőzésen, 2017. október 28-án, Felcsúton gól nélküli döntetlen született.  

A mi pályaválasztásunkkal lejátszott három Vasas – PAFC mérkőzés, számunkra két győzelmet és egy vereséget hozott, 5-4-es gólkülönbséggel a javunkra. 

A most folyó bajnokságban lejátszott egymás elleni két mérkőzésből a megszerezhető hat pontból négyet sikerült begyűjtenünk. A találkozó fontossága, és a három pont otthon tartása most szombat délután is hasonlóan sorsdöntő lehet, mint volt 2016. április végén.

Hajrá, Vasas!

Jegyinformációk - itt!