ZTE-Vasas: szurkolói információk

2018-11-28 11:57
Csapatunk december 1-jén, szombaton 17:00 órától a második helyezett Zalaegerszeggel mérkőzik a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában.

A ZTE Arénába csak névre- és helyre szóló jegyekkel lehet bemenni. Szurkolóink a stadion keleti tribün 1-es – kapu mögött található jobb oldali - szektorába válthatnak jegyeket, amelyet a Zala Pláza felől lehet megközelíteni, ahol a vendégparkoló is található.

A ZTE hivatalos oldalának tájékoztatása szerint vendég belépőjegyek ára egységesen 900,- forint. A 6 éves kor alatt és 70 esztendő feletti drukkerek számára a belépés díjtalan, de számukra regisztrációs jegy váltása kötelező.

A találkozóra online is van lehetőség jegyet vásárolni, amit klubkártyával tehetnek meg szurkolóink. A helyszíni jegyvásárláshoz nem kötelező a klubkártya, ehhez elegendő a személyazonosításra alkalmas dokumentum bemutatása.

A stadionban beléptető- és térfigyelő rendszer üzemel. A vendég pénztár a meccs kezdete előtt egy órával, vagyis 16:00 órakor nyit.

A ZTE Aréna autóval Budapest felől az M7-es autópályán egészen a Marcali lehajtóig, ezt követően a 76-os főúton haladva a Balatonszentgyörgy, Zalacsány, Nagykapornak, Zalaegerszeg útvonalon, a város elején található felüljáró után, az első közlekedési lámpánál jobbra kanyarodva érhető el, a Zala Pláza mellett.  

Tömegközlekedéssel a vasútállomásról az 1-es vagy 10-es számú helyi autóbusszal érhető el a stadion. A távolsági buszpályaudvartól a sportcsarnok irányában, mintegy 5-600 méterre található a pálya. (Fotó: ztefc.hu)

Az aréna címe: Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.

Várjuk tisztelt szurkolóinkat!
Mindörökké, Angyalföld!