Vereség a Puskás Akadémia ellen

2018-04-07 18:36
2-1-es vereséget szenvedtünk a Puskás Akadémia ellen az OTP Bank Liga 25. fordulójában.

Kiegyenlített játékot hozott a találkozó első húsz perce. Főképp távolról vettük célba a kaput, Berecz lövései azonban pontatlanok voltak. Majd a 22. percben váratlanul megszerezték a vezetést a vendégek: egy szabadrúgás szituációt követően Spandler lőtt gólt közelről (0-1). Az első játékrész második felét megnyomtuk, meg is voltak a lehetőségeink, Berecz és Benes is helyzetbe került, de Hegedüs bravúros védésekkel megmentette csapatát a góltól.  Így végül egygólos vendég vezetéssel ért véget a félidő.

Úgy kezdtük a második játékrészt is, ahogy a másodikat abbahagytuk: támadtunk, nyomás alá helyeztük a vendégeket. Ez volt jellemző a teljes második félidőre, szinte végig a felcsútiak térfelén folyt a játék. A lehetőségeink megvoltak, de egyszerűen nem akart megszületni az egyenlítő gól. Közeli és távoli lövéseinket mind blokkolták, vagy védte Hegedüs, a sok beadásunk pedig többnyire pontatlan volt. Majd a 84. percben jött a hidegzuhany, egy kontra végén Radó betalált, így kétgólos hátrányba kerültünk (0-2).

Az utolsó perceket is meghúztuk, végül Mevoungou öngóljának köszönhetően még 2-1-re szépítettünk, ezzel azonban a végeredmény is kialakult. Sajnos a mai mérkőzésen nem jött össze semmi, a szerencse sem állt mellénk.