Vasas FC II.: Mohácson lesz az első edzőmérkőzés

2023-07-11 13:31
Második csapatunk szerda délután 16 órakor az előző szezonban a Baranya-megyei I. osztályú bajnok otthonában játssza első felkészülési mérkőzését.

A Vasas FC II. a tervek szerint múlt szombaton a 43.sz. Építők ellen kezdte volna el a 2023/24-es felkészülési mérkőzések sorozatát, azonban a BLSZ I. osztályában szereplő ellenfél lemondta a találkozót, így második csapatunk szerda délután - 16 órakor - Mohácson lép pályára, immáron Schindler Szabolcs vezetőedző irányításával.

A mohácsiak az előző, 2022/23-as idényben nagy fölénnyel, veretlenül, 12 ponttal megelőzve a második helyezettet lettek bajnokok és jutottak fel az NB III-ba. Összesen 24 győzelemmel és két döntetlennel zárták a szezont, 74 pontot gyűjtöttek, 94 gólt szereztek és csak hatot kaptak.

A Mohácsi TE 1888. második csapatunkhoz hasonlóan június 26-án kezdte meg a felkészülést, azóta egy edzőmérkőzést játszottak: múlt szombaton Román Zalán és Encz Marcell találataival 2-1-re legyőzték a Paksi FC II. együttesét.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Újvárosi Stadion: 7700 Mohács, Pécsi út 47.

Az Újvárosi Stadion az Illovszky-stadiontól - az M6-os autópályán át - két és félórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel dupla menetidőre kell számítani.

Szurkolóink a Pécsi utcai főbejárat felől tudnak belépni a létesítménybe. Gépkocsival érkező drukkereink számára a létesítmény parkolóját és a környező utcákat ajánljuk parkolásra.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYINFORMÁCIÓ ÉS KAPUNYITÁS

A Mohácsi TE 1888 elleni felkészülési mérkőzés megtekintése ingyenes. A találkozó napján - 2023. július 12-én, szerdán - a kapuk egy órával a meccs előtt nyitnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt büfé fog üzemelni, ahol kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód!

- KÖZVETÍTÉS

A Mohácsi TE 1888 elleni felkészülési mérkőzésről nem a korábban megszokott klubhonlapon, hanem új felületen online, részletes szöveges közvetítéssel jelentkezünk. A tudósítás ide kattintva érhető el: MOHÁCSI TE 1888 - VASAS FC II.

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!