Vasas FC II.: A Körösladányi MSK a következő ellenfelünk

2023-08-01 17:58
Második csapatunk az új szezon első hazai bajnoki mérkőzésén az Ekker Attila vezetőedző által irányított együttessel találkozik szerdán 17:30-kor. Az összecsapásról a 24liveblog.com oldalán élő szöveges közvetítésben számolunk be.

A körösladányiak az előző szezonban 17 győzelemmel, 9 döntetlennel, 12 vereséggel, 57-55-ös gólkülönbséggel, 60 ponttal az ötödik helyen végeztek. Csapatuknak lenne miért visszavágni, hiszen az előző bajnokságban mindkétszer alulmaradtunk ellenfelünkkel szemben: idegenben 3-1-re, hazai pályán 3-2-re veszítettünk.

A felkészülési időszakban a Körösladányi MSK 2-1-re felülmúlta a szolnokiakat, 5-1-re kikapott a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától, 3-2-re a Kecskeméti TE II.-től, és szintén 3-2-re maradt alul a Szeged-Csanád Grosics Akadémia második csapatával szemben. Riválisunk az első fordulóban 3-1-re nyert hazai pályán a Szolnoki MÁV FC ellen.

A nyári szünetben visszatért Körösladányba a klub saját nevelésű játékosa, Talpalló Norbert, rajta kívül érkezett még Rajsli Tamás, Sztankó László Márk, Raducu Constantin Sorin, Krajcsó Krisztián és Szilágyi Dávid. Távozott Szabó Marcell, Palik György, Cservenák Csaba, Murvai Dávid és Burai Dávid.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Fáy utcai Sportcentrum: 1139 Budapest, Fáy utca 58. (belépés hazai szurkolóknak kizárólag a Hajdú utca felőli gyalogos kapun, vendégdrukkereknek a Fáy utcai sétány irányából)

A Fáy utcai sportcentrum Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt jól megközelíthető.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a stadiontól kb. 50 m-re van, de a Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a létesítményhez, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a biztonsági szolgálat körültekintően fog eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Szurkolóink a Körösladányi MSK elleni mérkőzésre kizárólag a Hajdú utcai gyalogos bejárat felől, míg a vendégdrukkerek a Fáy utca irányából tudnak belépni. A gépkocsival érkezők számára a sportcentrum parkolóját és a környező utcákat ajánljuk parkolásra, melyek hétköznap fizetős zónába tartoznak.

- BELÉPÉS és KAPUNYITÁS

A Körösladányi MSK elleni találkozó megtekintése ingyenes, a beléptetés a mérkőzés előtt egy órával kezdődik. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a füves edzőpálya lelátóján 170 ülőhely biztosított, a beléptetés érkezési sorrendben történik. Nézők kizárólag a rendezvény kijelölt, elkerített területén tartózkodhatnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt a Vasas Sport Club főépületében büfé fog üzemelni, ahol bankkártyás és készpénzes fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

A szerdán 17:30-kor kezdődő Körösladányi MSK elleni bajnoki mérkőzésről a 24liveblog.com felületén online szöveges közvetítéssel jelentkezünk. A tudósítás ide kattintva érhető el: VASAS FC II. - KÖRÖSLADÁNYI MSK