Taroltunk a forduló válogatottjában

2023-10-24 09:51
A Nyíregyháza Spartacus FC elleni győzelem után a szakírók sem feledkeztek meg méltatni labdarúgóink teljesítményét: a Nemzeti Sportnál és a csakfoci.hu-nál is angyalföldi uralom jellemzi a forduló csapatát.

Együttesünk 3-0-s győzelmet aratott a Nyíregyháza Spartacus FC ellen. ezzel egyidejűleg megszakítottuk ellenfelünk 11 fordulón át tartó veretlenségi sorozatát múlt vasárnap.

Csapatunkból számos játékos is olyan teljesítményt nyújtott, amivel bekerült a Nemzeti Sportnál a Merkantil Bank Liga legutóbbi, 12. fordulójának válogatottjába. A meccs első találatát szerző védőnk, Litauszki Róbert 6-os, Hidi M Sándor mellett a gólt és két gólpasszt jegyző támadónk, Radó András egyaránt 7-es, míg Urblík József 8-as osztályzatot kapott. 

A forduló legjobbja címet pedig Urblík József érdemelte ki a szaklaptól. Mint írják: "Remekül játszott, tanári labdákat adott, kiválóan mozgatta csapatát a Nyíregyháza elleni győztes meccsen a Vasas 27 éves szlovák-magyar középpályása. Idén februárban érkezett Felcsútról a Vasashoz, amelynél azóta alapember, ebben az idényben 11 NB II-es fellépésen egy gólt szerzett."

A csakfoci.hu-nál Litauszki Róbert, Urblík József és Radó András mellett Ódor Máté is tagja lett a forduló legjobb csapatának. Íme, a portál által írt jellemzések:

- Litauszki Róbert (Vasas): Igazi vezér volt, régi önmagát idézve kifogástalanul szervezte a védelmet és remek fejesgólt is szerzett.

Ódor Máté (Vasas): Agresszívan, keményen védekezett, és jól segítette a támadásokat is.

Urblík József (Vasas): Remekül játszott, középpályáról motorja volt a Vasas támadójátékának, és mentalitásával húzta magával a társait is.

Radó András (Vasas): Csapata mindhárom góljában kulcsszerepe volt. Két gólpassz, egy kiharcolt, majd belőtt 11-es fűződött a nevéhez.

Gratulálunk játékosainknak!