Szilágyi Szabolcs kezdőként segítette győzelemhez a román U20-as válogatottat

2023-10-13 10:00
A román U20-as nemzeti tizenegy 2-0-ra nyert Anglia ellen felkészülési mérkőzésen, amelyen csapatunk fiatal játékosa, Szilágyi Szabolcs kezdőként vette ki a részét a szigetországiak elleni sikerből.

A találkozónak nem volt tétje, viszont a román korosztályos nemzeti tizenegy visszavágásra készült: 2021 szeptemberében 6-1-re kaptak ki a szigetországiak ellen. 

A mérkőzést egyértelműen az angolok uralták, azonban a románok negyedóra alatt kétgólos előnyre tettek szert. A félidő lefújása előtt büntetőhöz jutottak a vendégek, amit nem sikerült értékesíteniük.

Szilágyi Szabolcs végig aktívan játszott, sok labdát szerzett és sárga lapot kapott a jobb erőkből - és az angol első- és másodosztályban szereplő labdarúgókból - álló válogatott ellen. Az eredmény a második félidőben már nem változott - fiatal középpályásunk 88. percig volt pályán - így a románok 2-0-s sikerével ért véget a csütörtök esti összecsapás.

A román U20-as válogatott legközelebb október 16-án, hétfőn 18 órakor Norvégia ellen lép pályára a Fredrikstad Stadionban.

Játékosunknak gratulálunk, és sok sikert kívánunk a következő mérkőzéshez!

Fotó: Gazeta Sporturilor / Cristi Preda