Sörsátor, közös vonulás, egyenpóló - a döntő napja

2017-05-31 12:41
Nagy napra készül a Vasas-család. Csapatunk 19 órától MK-döntőt játszik a Ferencvárossal. Íme, az addigi program:

Játékosaink ma 15:45-kor találkoznak a Fáy utcában, majd az új csarnokban a közösen elfogyasztott uzsonna után 16:45-kor a csapat autóbuszával elindulnak a döntő színhelyére, a Groupama Arénába, ahova a forgalomtól függően 17:15 körül érkeznek meg. Michael Oenning a mérkőzésre vonatkozó taktikai értekezletet már ott tartja meg.

A döntővel kapcsolatos információs, hogy kedd estig mintegy 5.500 jegy fogyott el abból a 6.500-ból, amelyet az MLSZ biztosított a Vasas-drukkerek számára, így a szurkolóink részéről fergeteges lesz a biztatás.
Jegyek még kaphatók online, valamint a Fáy utcában 14-től 17 óráig.

A Fáy utcában 14 órától sörsátor várja a szurkolóinkat, akik hideg sörrel és szendvicsekkel hangolódhatnak a fináléra, majd onnan közösen vonulnak a Groupama Arénához.

A szurkolók többsége piros és kék - erre a célra megtervezett és legyártatott - egyenpólóban lesz, amelyen a babérágak által ölelt Vasas- címer, a kupa és a „Magyar Kupa-döntő 2017” felírat szerepel arany színű nyomtatással. Természetesen a szurkolók különleges koreográfiával is készülnek a mérkőzésre.

Egy születésnap is emeli a mai nap fényét. Csapatkapitányunk, Remili Mohamed ezen a napon ünnepli 32. születésnapját! Boldog születésnapot, Moha! Ajándékozd meg magad a csapatot és a Vasas-családot góllal és győzelemmel!

Hajrá fiúk, mindent bele, írjatok történelmet!

Mindörökké, Angyalföld!