Peches vereség

2018-05-05 18:56
Negyedórával a vége előtt született a paksiak győztes gólja. Murka és Gaál visszatérhetett.

Valamivel veszélyesebben kezdte a mérkőzést a Paks, a 9. percben Hahn lövése után Nagy Gergely mutatott be hatalmas bravúrt. A 20. perctől átvettük a mérkőzés irányítását, Ristevski fejese még nem jelentett igazi veszélyt, Barczi 15 méteres lökete azonban csak centikkel kerülte el a kaput. A 32. percben Benes csúsztatása pattant fölé.

A második félidőben sokáig nem történt említésre méltó esemény, majd a 62. percben Haraszti szélről elvégzett szabadrúgását kellett védenie Nagynak.

Negyedórával a vége előtt aztán szinte a semmiből vezetést szerzett a Paks: egy beadás után Bartha fejelt, Nagy Gergely még nagyot mentett, Hahn viszont közelről nem hibázott (0-1).

Növelhette volna előnyét a vendégcsapat, de Nagy szépen védett Hajdú helyzeténél. Jó hír volt, hogy hosszú idő után visszatérhetett csapatunkba Murka Benedek és Gaál Bálint, akik a hajrára álltak be.

3 perccel a vége előtt volt egy veszélyes szabadrúgásunk: Gaál lövése után azonban Rácz mentett a léc alól. Barczi is egyenlíthetett volna, de rosszul döntött. 

Semmi nem sikerült ezen a meccsen: a legvégén Pavlov egyenlített majdnem, de Kulcsár hatalmasat mentett a gólvonal elől, így győzött a Paks.