Palackposta - 2020.07.13.

2020-07-13 16:06
Elindult a Vasas FC és a Vasas Szurkolói Klub legújabb, közös kezdeményezése, a Palackposta. A Szurkoló kérdez - üzen - véleményez, a Vasas Szurkolói Klub az igényeket összesíti, feldolgozza, majd továbbítja klubunk részére, a Vasas FC pedig - miután pontos kép rajzolódik ki a szurkolókat foglalkoztató témákról, kérdésekről - hivatalos felületein válaszol.

Vasas-szurkolók:
- Nagyon szépen alakul a csapatépítés!!!! Így tovább!!!! Hajrá Vasas!!!!
Vasas FC:
- Bízunk benne, hogy a bajnokság kezdetével a csapatépítés és a mögötte zajló folyamatos, áldozatos munka eredményekben is meg fog mutatkozni. Köszönjük a szurkolást és a buzdítást, nagy öröm, hogy a Vasas család újra együtt élheti át a mérkőzések hangulatát.

Vasas-szurkolók:
- Csak halkan megkérdezem, nincs még egy Vasas maszk? Ha nem vagyok szemtelen!!!!
Vasas FC: 
- Örömmel tapasztaltuk, hogy nagy sikert aratott a Vasas FC kezdeményezése és a díjmentesen szurkolókhoz juttatott Vasas-maszkok sikere minden várakozást felülmúlt. Az érdeklődés óriási volt, a gyártás már befejeződött, de kérjük, hogy legyen kedves az info@vasasfc.hu címen maszkot igényelni, melyet a készlet erejéig tudunk postázni.

Vasas-szurkolók:
- Tervben van NB III-as csapat indítása, ha felkerülünk az NB I-be?
Vasas FC: 
- Igen, erre akkor van lehetőség, ha NB I-ben szerepel a csapat. Ebben az esetben a tervek között szerepel, hogy komolyan elgondolkozunk rajta, indítunk NB III-as tartalékcsapatot is.

Vasas-szurkolók: 
- Vasas függő vagyok, 56 éve csak a Vasas létezik a számomra! Az évad kezdete előtt szeretnék egy csapatposztert kapni!
Vasas FC: 
- Köszönjük klubhűségét, öröm számunkra, hogy ilyen kitartóan és nagy szeretettel szurkol a Vasasnak! A hivatalos csapatfotózás az átigazolási időszak lezárulta után lesz esedékes, a csapatfotót az egyéni képekkel együtt a klub honlapján lehet majd megtalálni és letölteni, kinyomtatni. Poszter formájában az év második felére tervezett - a Vasas Szurkolói Klub gondozásában megjelentetett - "Hajrá Vasas" újságban lesz elérhető a 2020/21-es szezon hivatalos csapatfotója.

Vasas-szurkolók: 
- Hogy áll Murka és Kleisz rehabilitációja, milyen egészségi állapotban vannak?
Vasas FC: 
- Mindkét labdarúgónk egészséges, sérülésükből a tavasz folyamán felépültek. Hetek óta teljes értékű edzésmunkát végeznek a csapattal közösen, ahogyan azt a felkészülési mérkőzéseken láthattuk is. Természetesen a sok kihagyás miatt a formábalendüléshez idő kell.

Vasas-szurkolók: 
- Mikor, hol és mennyiért lehet a bérleteket megújítani? Remélem, a mostanit lehet cserélni és talán más helyet is lehet-e nézni! Előre is köszi a választ!
Vasas FC: 
- Klubunk a héten megkezdi a 2020/21-es idényre szóló éves bérletek árusítását. Szurkolóink számára fontos és pozitív hír, hogy az idei árak nem változtak az előző szezonhoz képest, tehát a Vasas FC a megszokott, tavalyi árakon értékesíti az Illovszky Rudolf Stadion belépőjegyeit és éves bérleteit. További pozitívum, hogy az állandó - névre és helyre szóló - éves bérletek a hazai NB II-es bajnoki mérkőzéseken kívül a Magyar Kupa küzdelmeire is érvényesek lesznek. A kedvező díjszabással elsősorban arra szeretnénk ösztönözni szurkolóinkat, hogy éves bérletet váltsanak a 2020/2021-es labdarúgószezonra. Köszönettel tartozunk azon hűséges szurkolóinknak, akik a 2019/20-as szezonban is éves bérletet vásároltak, ezért klubunk a tavalyi bérletes drukkereknek az idei bérletvásárlási időszak megnyitása utáni első két napon, 2020. 07. 15-én és 16-án - korábbi helyükre szóló - elővásárlási jogot biztosít. Tehát ezen a két napon csak azon szurkolóinkat szolgáljuk ki, akik tavalyi bérletük birtokában elővásárlási jogukkal szeretnének élni. Kérjük, hogy szurkolóink az elővásárlási jog érvényesítéséhez hozzák magukkal az előző 2019/20-as szezonra szóló bérleteiket! A Vasas FC 2020/21-es szezonjára szóló éves bérletei az Illovszky Rudolf Stadion A2-es pénztárában a következő időpontokban vásárolhatók meg:

2020.07.15., szerda 16-20 óráig - Illovszky Rudolf Stadion, A2 pénztár (kizárólag elővásárlási jog érvényesítése*)
2020.07.16., csütörtök 16-20 óráig - Illovszky Rudolf Stadion, A2 pénztár (kizárólag elővásárlási jog érvényesítése*)
2020.07.17., péntek 16-20 óráig - Illovszky Rudolf Stadion, A2 pénztár
2020.07.18., szombat 17:30-19:30 óráig - Illovszky Rudolf Stadion, A1-A2-A3 pénztárak
2020.07.20., hétfő 16-19 óráig - Illovszky Rudolf Stadion, A2 pénztár
2020.07.21., kedd 10-13 óráig és 16-19 óráig - Illovszky Rudolf Stadion, A2 pénztár
2020.07.22., szerda 16-19 óráig Illovszky Rudolf Stadion, A2 pénztár
2020.07.23., csütörtök 10-13 óráig és 16-19 óráig - Illovszky Rudolf Stadion, A2 pénztár
2020.07.24., péntek 16-19 óráig - Illovszky Rudolf Stadion, A2 pénztár

*elővásárlási jog érvényesítése: klubunk ezen a napon kizárólag tavalyi bérlettel rendelkező szurkolóink számára biztosít bérletvásárlási lehetőséget
További részletek, jegy- és bérletárak: http://www.vasasfc.hu/hirek/megkezdodik_a_berletarusitas-4476

Vasas-szurkolók: 
- Sziasztok!!! Vasas logós inget szeretnék vásárolni!!!!
Vasas FC: 
- Köszönjük az érdeklődést és azt is, hogy elnyerte tetszését a Vasas-logóval díszített ing. Klubunk szakemberei előtt nincs lehetetlen, azonban kivételes esetekben mégis előfordul, hogy bizonyos kéréseket nem áll módunkban teljesíteni. A Vasas-címerrel hímzett ingek kizárólag klubunk vezető stábtagjai számára, egyedileg készülnek, melyen a jövőben sem tervezünk változtatni. Megértését köszönjük!

Vasas-szurkolók: 
- Kedves Vasas FC!! Érdeklődni szeretnék, van-e remény az egyik történelmi Vasas induló felújítására és használatára a mérkőzések előtt? A mostani néhányunk szerint majális-jellegű. Ha a csere nem lehetséges, a meccsek előtti fél órában szívesen hallanánk a régi 3-4 indulót, ahogy a korábbi stadionban is:) Köszönöm, Péter
Vasas FC:
- Köszönjük a téma felvetését, a jövőben mindenképpen foglalkozni fogunk a Vasas-induló kérdésével.

Vasas-szurkolók: 
- Szeretném megtudni, mikor lesz bérletvásárlásra lehetőség? Tervezi-e a klub hogy a tavalyi bérleteseket valamilyen formában "kártalanítja"? Bár 2 bérlettel érdekelt vagyok, de erről szívesen lemondanék a klub javára, viszont jól esne ha ezt én tehetném meg.
Vasas FC: 
- Napokon belül megkezdődik a bérletvásárlás, az elmaradt mérkőzések miatti kompenzáció folyamata pedig már tart. Erről szóló cikkünket 2020.07.10-én tettük közzé hivatalos klubhonlapunkon, mely az alábbi linken érhető el: http://www.vasasfc.hu/hirek/megkezdodik_a_berletarusitas-4476

Vasas-szurkolók: 
- Sziasztok! Nem lesz esetleg szurkolók vs felnőtt csapat barátságos meccs?
Vasas FC: 
- Köszönjük a felvetést, biztosan nagyszerű program lenne, remek hangulattal. Az ötletet megvizsgáljuk, s amennyiben a jövőben lesz ilyen program, klubhonlapunkon közzé fogjuk tenni.

Vasas-szurkolók: 
- Az érdekelne, mennyire valós, hogy július 17-én a KFC Komárno - VASAS FC felkészülési meccsre, amelyre a szlovákiai Komáromban kerül sor, bemehessenek a szurkolók is? Jó lenne minél hamarabb elintézni (tudom, napról napra változhat a helyzet, meg a kormányrendeleteken is múlhat, de mégis...). CSAK AZÉRT IS: HAJRÁ, VASAS!
Vasas FC: 
- Szakembereink folyamatos kapcsolatban állnak a komárnoi ellenfél stábjával, minden felmerülő kérdésben azonnal egyeztetünk szlovák ellenfelünkkel. Jelenleg nincs olyan korlátozás érvényben, ami befolyásolná a Vasas-szurkolók jelenlétét, így házigazdáink és klubunk is drukkerek előtt megrendezett találkozóra készül. Természetesen, amennyiben változnak a feltételek és bármely érintett ország szigorítana a szabályokon vagy korlátozásokat vezetne be, szurkolóinkat haladéktalanul értesíteni fogjuk, valamint kérjük, hogy a folyamatosan változó helyzet miatt kiemelten kövessék a hivatalos szervek közleményeit.

Vasas-szurkolók: 
- Szeretném, ha rendszeresen (pl. 1-2 havonta) rendeznének 3-4 mostani és esetleg 1 régebbi játékossal közönségtalálkozót, ahol kötetlenül lehetne beszélgetni, fotózkodni és dedikáltatni stb.
Vasas FC: 
- Klubunk következő közönségtalálkozója a nyári átigazolási időszakban esedékes szurkolói ankét lesz, mely várhatóan - hagyományosan a Vasas Szurkolói Klub szervezésében - a bajnokság kezdete előtti néhány napban kerül majd megrendezésre. Örömmel fogadjuk, hogy nagy az érdeklődés ezekre a programokra, megvizsgáljuk annak lehetőségét, miként lehet a tervezett eseményeket a jövőben bővíteni.