Öt akadémista az edzőtáborban

2019-01-25 18:45
Az elmúlt fél évben kilenc olyan játékosunk lépett pályára a Vasas felnőtt csapatában bajnoki-, kupa-, vagy edzőmérkőzésen, akik a Kubala Akadémián nevelkedtek. Közülük négyen már profi szerződést is kaptak klubunktól.

A képen látható öt játékos, Rétyi Róbert, Nagy Zoárd, Kovács Milán, Szilágyi Zoltán, Varga Donát vesz részt a felnőtt csapat edzőtáborában. Rajtuk kívüli itt lenne Kapornai Bertalan is, de ő iskolai elfoglaltsága miatt nem tudott eljönni.

A mindössze 15 éves Varga Donát, nagyon boldog, hogy a felnőtt csapatunkkal edzőtáborozhat.

- Nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy engem is elvisznek a lipóti edzőtáborba. Napi két edzéssel készülünk, melyek nagyon kemények és intenzívek. Mindenki nagyon rendes velem, sokat segítenek, tanácsokkal látnak el. Megtiszteltetés volt, hogy a hétközi edzőmeccsen kezdőként léphettem pályára, és sikerült két gólt szereznem. Szélsőként érzem magam legjobban a pályán, de korábban centert is játszottam. Több akadémista társam már a felnőtt keret tagja, természetesen az a célom, hogy idővel én is csatlakozhassam majd hozzájuk és NB I-es meccsen tudjam viselni a Vasas mezét – zárta fiatal játékosunk.