Monor – Vasas: Jegyinformációk

2018-12-05 16:44
A Merkantil Bank Liga 20. fordulójában a Monor vendégei leszünk a III. kerületi TVE stadionjában.

 

A mérkőzés helyszíne: III. kerületi Torna és Vívó Egylet utánpótlásképző központ (Kalap utca 1.)
Időpontja: december 9., vasárnap, 13:00.

A Hévízi út felől az uszoda recepcióján található a vendégszurkolók részére telepített jegypénztár és a Hévízi úti bejáraton tudnak szurkolóink a vendégszektorba bemenni.

Jegyárak a vendégszurkolók részére:

Felnőtt: 1000 Ft
Kedvezményes (diák, nyugdíjas): 500 Ft
14 éven aluliak számára a mérkőzés megtekintése ingyenes.

A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum és a lakcímkártya. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.