Molnár Zsomborral és Sztojka Dominikkal a keretben győzelem Olaszország ellen

2021-11-16 16:13
Tímár Krisztián csapata 3-1-es győzelmet aratott az olasz U19-es válogatott elleni felkészülési találkozón.

Magyarország–Olaszország 3–1 (1–0)

Magyarország: Molnár Zsombor (Pataki Márk, 46.) – Mayer János (Szujó Attila, 59.) – Csinger Márk, Debreceni Ákos – Kovács Mátyás, Horváth Artúr (Csatári Gergő, 70.), Benczenleitner Barna (Kerezsi Zalán, 59.) – Lucas Mario (Biben Barnabás, 84.), Sztojka Dominik (Alaxai Áron, 70.) – Horváth Rajmund (Gera Zalán, 59.), Redzic Damir (Németh Dániel, 59.)

Gólszerzők: Horváth Rajmund (34.), Redzic Dámi (53.), Németh Dániel (95.), illetve Baldanzi Tomossa (61.)

Négy nappal azt követően, hogy a magyar U19-es válogatott küzdelmes, nagy iramú mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett az olaszok elleni felkészülési mérkőzésen, a két csapat ismét összecsapott egymással.

– Az én szótáramban nem nagyon van olyan, hogy felkészülési mérkőzés, az az alapelvem, hogy a csapatom mindig a győzelemre játsszon. Szerintem ezt a srácok nagyon jól átvették és bízom benne, hogy így halad tovább a fejlődésük, mert akkor szép jövő előtt állnak. Mindkét találkozó előtt említettem, hogy szeretnénk a saját játékunkat játszani, ezen a mérkőzésen ez különösen sikerült. Végig kontroll alatt tartottuk az ellenfelet, végig letámadtunk, nyomás alatt tartottuk őket. A három rúgott gól önmagáért beszél. Azt már az Eb-selejtezők alatt megmutatták a fiúk, hogy tudnak szép gólokat lőni, van bennük kvalitás – mondta a lefújást követően Tímár Krisztián szövetségi edző.

forrás: mlsz.hu