Kovács Milán: Elmondhatatlan élmény volt gólt lőni

2019-03-04 15:16
19 éves középpályásunk lélektanilag fontos egyenlítő gólt szerzett a Nyíregyháza ellen, ami egyúttal első felnőtt bajnoki találata volt.

- Magam sem tudom az okát, hogy az első félidőben miért játszottunk visszafogottabban. A második játékrészben már felszabadultabbak voltunk és igyekeztünk változtatni a játékunkon. Úgy gondolom, hogy a második gólunk átszakított egy gátat bennünk, és azután örömjátékkal sikerült megörvendeztetni kitartó szurkolóinkat. Ettől kezdve szinte csak a mi csapatunk volt a pályán, és akár több gólt is szerezhettünk volna.

Középpályásunk beszélt a góljáról is.

 - Amikor felém jött a labda, éreztem, hogy betalálhatok. Higgadt tudtam maradni, és jobb belsővel bepasszoltam a bal alsó sarokba. Elmondhatatlan élmény volt gólt lőni és látni társaim és a szurkolóink örömét. Nagyon bízom abban, hogy az első találatomat még jó néhány követi a következő tavaszi fordulókban és pályafutásom során. Úgy vélem, hogyha ilyen összeszedetten és koncentráltan megyünk ki a pályára a következő mérkőzéseinken is, akkor a siker nem maradhat el.