Jegyinformációk: Vasas - Tiszakécske

2019-03-09 09:50
Már kaphatók a jegyek a Vasas FC – Duna Aszfalt TVSE NB II-es találkozóra, amely március 10-én, vasárnap, 17:00-kor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban.

A mérkőzésre a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket személyes adatok megadása nélkül is. Interneten és a TEX irodákban történő jegyvásárláskor sem kell megadni az adatokat.

Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! A helyszínen nincs lehetőség újranyomtatásra, mivel ez már nem névre szóló jegy, így nem lehet bizonyítani, hogy ténylegesen megvásárolta.

A mérkőzés napján, március 10-én vasárnap 15:30-kor nyitnak a helyszínen a jegypénztárak. Kapunyitás 15:30- kor lesz a szurkolók részére a Szusza Ferenc Stadionban.

Vendégszektorba is interneten és TEX irodákban lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a vendégszurkolói jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 16:00- kor nyitnak a vendégpénztárak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat- és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.