Győzelem Dorogon

2019-04-07 18:10
A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában 2-1-es győzelmet arattunk a Dorog ellen.

Mindkét csapat támadólag lépett fel a mérkőzés elején, de bő negyedóráig nem alakultak ki a helyzetek. A 20. percben aztán egy pontos beadás után Király fejelt a kapuba. Nem sokkal később Szatmári adott középre, Birtalan bólintását kiöklözte a hazai kapus. A 38. percben először kerültek helyzetbe a dorogiak, de Papp lövését szépen védte Bese. A félidő hajrájában kétszer is veszélyeztettünk, Szatmári szélről eleresztett lövése mellé ment, míg Szivacski próbálkozását védte Horváth.

A második félidő elején Szedlár próbálkozott kétszer is, de előbb nem talált kaput, majd a tizenhatoson belülről leadott löketét Bese védte.

A 64. percben a csereként beállt Hegedűs távoli lövése talált utat a kapunkba. A 76. percben azonban visszavettük a vezetést: Birtalant buktatták a 16-oosn belül, a megítélt 11-est Balajti magabiztosan gurította a jobb alsóba. A 85. percben még Víghnek volt egy közeli lövése, Bese azonban lábbal védett. A legvégén Birtalan lövését hatástalanította Horváth, a kipattanót pedig az oldalhálóba helyezte Szatmári. 

Csapatunk zsinórban negyedik győzelmét aratta. Szép volt, fiúk!

Dorog – Vasas 1-2 (Hegedűs 64., ill. Király 20., Balajti 76. – 11-esből)

Balajti Ádám győztes gólja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ezzel a @adambalajti-góllal vezetünk 2-1-re.Dorogon! 💪🔴🔵#hajravasas #vasasfc

Vasas FC Official (@vasasfc) által megosztott bejegyzés,