Birtalan: Semmi sem lehetetlen

2019-04-02 15:41
Birtalan Botond a nagyon fontos egyenlítő és a hatodik találatunkat érte el a Vác ellen. Támadónk bízik benne, hogy jó formánk kitart a szezon végéig.

- Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen arányban is le tudtuk győzni ellenfelünket – kezdte Birtalan Botond. - Emeli a hét lőtt gólunk értékét, hogy a Vác a meccs előtt a legkevesebb (31) gólt kapta a mezőnyben. Nyilvánvalóan a négy kapott gól túl sok, ebben fejlődnünk kell. Úgy tűnik, hogy több mérkőzés óta támadásban elkaptuk a fonalat, és sikerül megvalósítanunk, amit a mester kér tőlünk, a rövidpasszos, egyérintős, kombinatív játékot az ellenfél tizenhatosa környékén. Nagyon bízom abban, hogy a győzelmi sorozatunk tovább folytatódik, és a jó formánk kitart a 38. fordulóig, mert semmi sem lehetetlen.

Támadónk beszélt az idei szezonjáról is.

- Elégedett vagyok az eddig elért kilenc gólommal, hiszen tíz mérkőzést ki kellett hagynom a vállsérülésem miatt. Balajti Ádi személyében van egy kirobbanó formában lévő gólfelelősünk, aki már most, nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt egy góllal túlszárnyalta az én múlt bajnokságbéli 22 találatomat, aminél akkor senki sem lőtt többet az NB II-es mezőnyben. Minden erőmmel azon leszek, hogy a hátralévő találkozókon is kiszolgáljam társaimat a gólszerzésben, elsősorban Ádit, hogy sikerüljön megszereznie a gólkirályi címet. Tehát nincs bennem görcs, hogy ez az idény nem úgy sikerült, ahogyan szerettem volna, és várhatóan nem sikerül megismételnem a tavalyi teljesítményemet. Természetesen a Vácnak lőtt két gólom jót tett a lelkemnek, hiszen legutoljára február 24-én, éppen volt csapatom, a Békéscsaba ellen sikerült betalálnom.