Balajti: A sok rúgott gólnak önbizalmat kell adnia

2019-04-01 12:10
Balajti Ádám mesternégyessel és két gólpasszal járult hozzá a 7-4-es győzelmünkhöz. Csapatkapitányunkat kérdeztük a mérkőzésről.

Emlékszel arra, hogy mikor szereztél utoljára mesternégyest?

- 2012-ben, még az MTK színeiben, egy Fradi II elleni NB II-es mérkőzésen szereztem négy gól egy meccsen. A mérkőzés végeredménye akkor 7-1 lett – kezdte Balajti Ádám, aki már 23 góllal vezeti az NB II góllövőlistáját.

Fordulatokban gazdag mérkőzés volt, két ellentétes félidővel. Hogyan láttad a pályáról az eseményeket?

- Az első félidőben is jobb teljesítményt szerettünk volna nyújtani, sajnos már lassan hagyománnyá válik, hogy nem kezdjük jól a mérkőzéseket. Igaz, a második félidőket általában megnyerjük, ahogy ez most is történt. Szanyó Károly a szünetben nyomatékosította, hogy több gólt nem kaphatunk, próbáljuk a saját játékunkat játszani, ami sikeres volt korábban. Utóbbit a második félidőben sikerült is megvalósítanunk. Sokat számított, hogy a félidő elején tudtunk gólt szerezni, ahogy nagy löketet adott az is, hogy nem sokkal később a fordítás is összejött. Ezt követően magabiztosabb lett a csapat és biztosan nyertünk.

A következő ellenfél a Dorog lesz. A mostani győzelemből mit lehet átvinni arra a találkozóra?

- Mindenki ellen eséllyel lépünk pályára, a sok rúgott gól önbizalmat kell adjon a csapatnak. Egy dologban viszont mindképp javulnunk kell: az első félidőben is uralni szeretnénk a mérkőzést, és már akkor megmutatni, hogy mi vagyunk a jobb csapat.