A Vasas FC II idei második bajnoki mérkőzésére készül

2022-08-02 11:10
Harmati Tamás együttese szerdán délután a Körösladányi MSK vendégeként játszik.

A Jászberényi FC elleni 3-3-as döntetlen után - szerdán 17:30-tól - a Körösladányi MSK otthonában lép pályára második csapatunk az NB III. Keleti csoportjának 2. fordulójában.

A Békés megyei együttes vereséggel kezdte a 2022-23-as bajnoki idényt: a DVSC II ellen 1-0-ra maradtak alul múlt vasárnap, így a 14. helyen állnak a bajnokságban. Az 1920-ban alapított, számos névváltozáson átesett körösladányi klub történelme során többnyire a megyei osztályokban szerepelt. A 2007-08-as szezonban a csapat újonc volt a Békés megyei II. osztályban, 2009-ben harmadik helyen végeztek, ami akkor feljutást ért: a legmagasabb osztályban két évig szerepeltek, majd egy kisebb másodosztályú kitérő után, 2014 és 2020 között újra a megyei élvonalban léptek pályára.

A 2019-20-as kiírásban a koronavírus járvány miatt három tavaszi fordulót követően befejezettnek nyilvánították a bajnokságot, így hatpontos előnnyel bajnokok lettek, ami NB III-as indulást és történelmi sikert jelentett a klub százkét éve íródó történetében. A következő idényben az NB III. Közép csoportjában már nem sikerült megragadniuk, így búcsúzni kényszerültek. Az előző, 2021-22-es szezont ismét a Békés megyei I. osztályban kezdték meg, melyet kimagasló eredménnyel megnyertek, sőt a Békés Megyei Kupát is elhódították. A Cigánd SE elleni NB III-as osztályozót dupla győzelemmel abszolválták, így a 2022-23-as kiírás küzdelmeit - velünk együtt - az NB III. Keleti csoportjában kezdték meg.

A Körösladányi MSK együttesét tavaly április vége óta Ekker Attila vezetőedző irányítja, munkáját Nyúl Gábor asszisztens edzőként segíti, míg Harman József Ákos a kapsuedzői teendőket látja el.

A Vasas FC II második bajnoki mérkőzése a Körösladányi MSK Sporttelepen kerül megrendezésre, a találkozóval kapcsolatos szurkolói tájékoztató ezúttal is számos hasznos információval szolgál a kilátogató drukkereknek.

A mérkőzés után - a Jászberényi FC elleni összecsapáshoz hasonlóan - rövid összefoglaló cikkel jelentkezünk. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Körösladányi MSK Sporttelep: 5516 Körösladány, Wenckheim B. u. 5.

A Körösladányi MSK Sporttelep az Illovszky-stadiontól - E60-as és a 4-es főúton át - két és fél órányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel egy órával hosszabb menetidőre kell számítani.

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárások vagy korlátozások nem lesznek, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Vendégszurkolóink a Körösladányi MSK Sportteleptől pár méterre található Tüköry Lajos Általános Iskola előtti parkolóban tudják hagyni az autóikat.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS, JEGYÉRTÉKESÍTÉS

A Körösladányi MSK elleni bajnoki mérkőzésre a belépők egységesen 800 forintba kerülnek. A 14 év alatti fiatalok meccslátogatása ingyenes, a belépés diák- vagy személyi igazolvány felmutatásával lehetséges. A meccs napján - 2022. augusztus 3-án, szerdán - a helyszínen a jegypénztárak és a kapuk egyaránt másfél órával a találkozó előtt nyitnak. A Körösladányi MSK Sporttelep vendégszektora 160 fő befogadására alkalmas.

- BÜFÉ

A helyszínen büfé üzemel, ahol kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.