A Vasas FC II. hétvégén Komáromban játszik

2023-07-21 14:40
Második csapatunk vasárnap délelőtt 11 órakor a Molaji Sporttelepen lép pályára.

Ellenfelünk az 1947-es alapítása óta a Komárom-Esztergom megyei I. osztály és az NB III között ingázott. A komáromi klub 76 éves fennállása során kilenc ezüstérmet szerzett, négy alkalommal a harmadik helyen zárt, míg ötször megnyerte a megyei első osztály küzdelmeit. A 2017/18-as kiírás végén bajnokként jutottak fel az NB III. Nyugati csoportjába, ahol idén már a hatodik szezonjukat kezdik meg. Az előző, 2022/23-as idényben - 14 győzelemmel, 11 döntetlennel, 13 vereséggel és 53 megszerzett ponttal - a 12. helyen végeztek a harmadosztály 20 csapatos mezőnyében.

A Komárom VSE június 21-én kezdte meg a nyári felkészülést a jövő héten esedékes bajnoki rajtra: azóta összesen öt edzőmérkőzést játszottak le, melyeken három győzelmet (Pénzügyőr SE 1:0, Szabadkikötő SE 4:0, MTK Budapest II. 3:2) arattak és két vereséget (ETO Akadémia 1:2, OPUS TIGÁZ Tatabánya 1:2) szenvedtek.

A Komárom VSE vezetőedzője László Péter, munkáját Gucsi Végh Péter asszisztens edzőként, míg Raffai Gergely kapusedzőként segítik.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Molaji Sporttelep: 2921 Komárom, Stadion út 1.

A Molaji Sporttelep az Illovszky-stadiontól - az M1-es autópályán át - közel másfél órányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel dupla menetidőre kell számítani.

Szurkolóink a Stadion út felől tudnak belépni a létesítménybe. Gépkocsival érkező drukkereink számára a létesítmény parkolóját ajánljuk parkolásra.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYINFORMÁCIÓ ÉS KAPUNYITÁS

A Komárom VSE elleni felkészülési mérkőzés megtekintése ingyenes. A találkozó napján - 2023. július 23-án, vasárnap - a kapuk másfél órával a meccs előtt nyitnak.

- BÜFÉ

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés ideje alatt büfé nem fog üzemelni!

- KÖZVETÍTÉS

A Komárom VSE elleni felkészülési mérkőzésről a 24liveblog.com felületén online, részletes szöveges közvetítéssel jelentkezünk. A tudósítás ide kattintva érhető el: KOMÁROM VSE - VASAS FC II.

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!