17 bajnoki cím és 16 kupagyőzelem küzd jövőre a feljutásért

2020-06-29 15:22
Nyolc csapat is esélyes lehet a másodosztályból a feljutásra, de csak kettőnek sikerülhet - az M4Sport mai cikkében kiemelten foglalkozik az esélylatolgatással, a lehetséges befutók között pedig klubunk előkelő helyet foglal el.

Valószínűleg minden idők egyik legerősebb másodosztályú bajnoksága lesz a 2020/21-es szezon, hiszen számos korábbi bajnok és kupagyőztes szerepel benne, melyek közül többeknél is a feljutás a cél.

Így van ezzel a most kiesett Debrecen is, amely az elmúlt 15 évben kiemelkedően a legeredményesebb magyar csapat volt 7 bajnoki címével és 6 kupagyőzelmével. De szintén szeretne egy év múlva NB I-es lenne a Vasas is, amely ugyan évtizedekkel korábban volt a csúcson, de így is 6 bajnoki elsőséget és 4 kupasikert tudhat magáénak.

A 4-4 bajnoki és kupaelsőséggel bíró Győr már idén is szeretett volna osztályt váltani, és ez valószínűleg a következő szezonra is igaz. Ha nem is a feljutás, de az élmezőny elérése lehet a célja az 1-1 kupagyőzelemmel bíró Siófoknak, és a Békéscsabának.

De a felsoroltakon kívül a Csákvár, a Gyirmót és a Nyíregyháza is odaérhet még, így roppant nehéz megjósolni, ki ünnepelhet feljutást jövő ilyenkor - olvashatjuk az M4Sport összegzését ma megjelent cikkében.