Vasas - Pénzügyőr 4-0 (3-0)

2017. január 28. 11:00

Helyszín: Mészöly Kálmán műfüves pálya
Vida kisebb sérülés, Pavlov pedig megbetegedés miatt nem játszik.
Időjárás -9 Celsius, felhős

1'
A Pénzügyőr kezdte a találkozót
7'
Az első percekben mezőnyjáték folyt, majd Berecz passzát követően Remili célozta meg a bal alsó sarkot, de Hajdu nagy bravúrral védett.
11'
GÓL! 1-0! Remili! Murka jobbról beívelte a labdát, az ötös baloldali sarkánál pedig Remili kapásból, bal belsővel lőtt a léc alá.
17'
Saglikot buktatták a kaputól 18 méterre középen, szabadrúgás: Remili lőtte bele a sorfalba, a kipattanót Berecz lőtte el, de egy védőről az is kipattant, majd Remili újra próbálkozhatott, de Hajdu vetődve védett.
20'
Hangya ment el a bal szélen, középre adta, majd Saglik 10 méterről ballal a bal kapufa mellé lőtt.
23'
GÓL! Saglik! 2-0! Hangya ment el ismét a bal szélen, az alapvonalról lágyan középre ívelt, a jobboldali ötös sarkánál Saglik levette, egy testcselt követően pedig a jobb felső sarokba vágta a labdát.
25'
Veszélyeztetett a Pénzügyőr: egy baloldali beadást Sztrunga fejelt kapura, ám Póser bravúrosan hárította jobb felső sarok felé tartó labdát
27'
Saglik cselezett a büntetőpontnál, három védőt is elfektetett, ám végül belegabalyodott a cselsorozatba és a védők tisztázni tudtak
30'
Berecz cselezte be magát a 16-oson belülre, középre gurított, az érkező Gaál pedig kapura lőtt, de egy védőről szögletre pattant. A sarokrúgást Hangya adta be jobbról, Ristevski a baloldali ötös sarkánál nem találta el jól a labdát. Ezt követően Bereczhez került a labda, aki laposan előtte, de Hajdu hárított.
32'
Nagy lehetőség a Pénzügyőr előtt: Karvalics cselezett a 16-oson belülre, a jobboldali ötös sarkától lőtt, de nem találta el jól, így a gólvonalunk előtt keresztbe zúgott el a labda.
36'
Újabb vendég lehetőség: Feil ugrott ki, egyedül vezette a kapunkra, ám kissé kisodródott és ívelt lövését Póser könnyedén védett.
38'
Hangyát lökték fel a baloldali 16-os sarkánál, szabadrúgás: Remlili beadása Saglikhoz pattant, majd Ristevskihez passzolt, aki ráfordulva, 2 méterről a jól helyezkedő kapusba lőtte a labdát.
39'
GÓL! Berecz! 3-0! Berecz 18 méterre el kaputól, középről, jobblábas nyeséssel próbálkozott, ami végül pontosan a kapu bal alsó sarkába hullott. Szép találat!
42'
Pénzügyőr szabadrúgás: jobboldalról végezték el, a beívelt labda megcsúszott egy védő fején, ami Karvalics elé került, aki 16 méterről jobbal a jobba kapufa mellé lőtt.
44'
Remili robogott el a bal szélen, beadását egy védő fejelte a kapu irányába az érkező Saglik elől. Az ezt követő sarokrúgás nem okozott veszélyt.
45'
Vége az első félidőnek 3-0-ra vezetünk!
46'
Elkezdődött a második félidő! Preklet, Debreceni, Szivacski, Király, Kleisz és Ferenczi a pályán, Ristevski, James, Korcsmár, Murka, Gaál és Saglik helyett.
48'
Pénzügyőr szabadrúgás: 18 méterről a baloldalról végezte el Luczek, akinek lövése 20 centivel szállt el a keresztléc fölött.
53'
Egy előre ívelt labdát kifejeltek a vendég védők, ami aztán Ferenczi elé pattant, aki 18 méterről fél méterrel a kapu fölé lőtt.
60'
Szivacski játszotta meg Prekletet, aki a jobboldali 16-os sarkától beívelt, majd Ferenczi fejesét Hajdu bravúrosan védte.
62'
GÓL! Király! 4-0! Ferenczi csapott le egy passzra a térfél közepén, majd kiugrott a labdával, 10 méterre kaputól a tőle jobbra érkező Király elé passzolt, aki higgadtan az üres kapuba passzolta a labdát.
64'
Csere: Hangya helyett Farkas Máté a pályán.
72'
Hetesi kapott jó labdát a baloldali 16-osnál, aki végül ballal ellőtte, de a jobboldali oldalhálóban kötött ki a labda
80'
Remili baloldali beadását Ferenczi elől egy védő megcsúsztatta, ami így lett veszélyes, centikkel kerülte el a kaput a labda. Nem sokkal később Király ment el a baloldalon, az alapvonalról beívelte, a túloldalon Farkas csak centikkel maradt le a labdáról.
84'
Berecz 20 méteres lövése ment nem sokkal a kapu mellé.
89'
Király passzolt Ferenczihez, akinek lövése kevéssel kerülte el a jobb alsó sarkot
90'
Vége! 4-0!