Vasas Klubkártya


Az OTP Bank Liga 2015-2016-os versenyévadától kezdődően a szurkolói kártya kötelezettségének kérdését az MLSZ a szervező klubok hatáskörébe utalta.

FONTOS INFORMÁCIÓ A KLUBKÁRTYÁRÓL - ÍGY LEHET MEGHOSSZABBÍTANI

A kártyahasználat a jövőben is jelentős előnyt biztosít a szurkolók számára, hiszen gyorsítja és megkönnyíti a jegyhez jutást és a stadionba való belépést. Aki kártya nélkül jár meccsre, az a törvényi előírások betartása miatt nehézkesebb ügyintézésre számíthat, hiszen a személyes adatait minden esetben hitelt érdemlően meg kell adnia a jegy vásárlásakor.

Amit a klubkártyáról tudni kell

Mi a célja a klubkártyának, mikortól kötelező a használata?

A célja a jegy- és bérletvásárlás folyamatának egyszerűsítése. A kártya vonalkódjának leolvasásával a pénztárosnak nem kell bediktálni a szükséges adatokat, mivel a rendszer automatikusan beolvassa azokat.

Mennyibe kerül, milyen okmányokra van szükség a kiváltáshoz?

A kártya kiváltása ingyenes, személyi igazolvány szükséges hozzá.

Kinek kell kiváltani a klubkártyát?

Aki gyorsabban szeretne belépőjegyhez jutni, illetve azon klubok szurkolóinak, akik továbbra is kötelezővé teszik a szurkolói kártya használatát.

Gyerekeknek is szükséges a kiváltás?

Igen, 6 éves kortól. Viszont 16 év alattiak esetében a gyermek törvényes képviselőjének (szülő/gondviselő) is jelen kell lenni és igazolni a gyerek személyazonosságát.

Mi a helyzet a bérletesekkel?

A 2015/2016-os NB I-es bajnoki szezonban a bérletvásárlásnál is segítséget jelent a szurkolói kártya megléte.

A VIP-vendégeknek is szükséges kiváltani?

A szurkolói kártyára a VIP-vendégeknek is szüksége van az olyan klub stadionjánál, ahova csak szurkolói kártyávallehet belépni.Általános kivételt a külföldi állampolgársággal rendelkező nézők jelentenek, ők útlevelük, személyi igazolványuk felmutatásával vásárolhatnak belépőjegyet (csak személyesen, számukra nem lehetséges az online jegyvásárlás).

Mikor és hol tudom kiváltani?

 

A Vasas FC székházában (cím: 1139 Budapest, Fáy u. 58. földszintes épület az eredményjelző mögött.) 
Érdeklődni lehet telefonon: +36 1 450 0162 és e-mailben: info@vasasfc.hu.

Jelenleg minden munkanapon 9-12 óra között biztosítjuk a kiváltás lehetőségét. Ezek az időpontok változhatnak, amiről a Jegyinformációk menüpontban, valamint Facebook oldalunkonfolyamatosan tájékoztatást adunk.

Online módon van lehetőség a kiváltásra?

Jelen pillanatban még nincs, de nemsokára erre is lesz lehetőség.

Mi a klubkártya PIN-kód, mikor kell használni?

A kártyához egy PIN-kód tartozik, ami alap esetben a születési hónapból és napból tevődik össze. Például, ha a szurkoló január 1-én született, akkor a PIN-kódja: 0101, ha december 31-én, akkor: 1231. Az online jegyvásárláskor elegendő megadni a kártya számát és a kódot. A klubkartya.mlsz.hu oldalon a PIN-kód megváltoztatható.

Meddig érvényes a kártya?

Az érvényességi idő a kiállítástól számított 3 év.

Hova vehetek jegyet a klubkártyával?

A Vasas FC hazai mérkőzésein bármelyik hazai szektorba, idegenbeli mérkőzéseinken csak a kijelölt vendég szektorba.

Saját csapatom mérkőzésein kívül más meccseken is használható?

Igen, valamennyi bajnoki, Magyar Kupa és válogatott mérkőzésen használható. A rendező klub döntése, hogy más csapat szurkolói kártyájával melyik szektorokba engedi a jegyvásárlást. Ilyen esetben érdemes a mérkőzés előtti napokban figyelni a rendező klub honlapját.

Hány kártyám lehet?

Egy, illetve egy Futballkártya. Ha a szurkoló egy másik csapat kártyáját szeretné kiváltani, akkor meg kell szüntetnie előtte a jelenlegit. Az ilyen irányú igényt írásban kell jelezni a kártyát kiállító klubnak.

Mi a Futballkártya?

A klubkártya egy speciális fajtája az úgynevezett Futballkártya, amelyet az MLSZ bocsát ki azoknak, akik nem kötődnek egyetlen klubhoz, illetve leginkább válogatott mérkőzésekre látogatnak ki. A Futballkártyával az összes olyan mérkőzés látogatható, amelyekre a klubkártya kötelező használata vonatkozik. A kiváltás lehetőségéről az MLSZ honlapján lehet tájékozódni.

Mi a teendő, ha a kártya elveszik, ellopják vagy megrongálódik?

Ezek előfordulását három napon belül jelezni kell a kiállítónak, aki intézkedik a kártya visszavonásáról, illetve tájékoztatást ad az új kártya kiváltásának lehetőségéről.

Az MLSZ által kibocsátott Futballkártyához hol lehet hozzájutni?

Debrecenben, Kecskeméten vagy Szegeden, illetve Budapesten (TEX Bálna – 1093 Budapest, Fővám tér 11-12. Nyitva tartás: H-P 10:00-18:00, Szo 11:00-15:00) lehetséges.
További információ: klubkartya.mlsz.hu

Probléma esetén hova fordulhatok?

A Vasas FC telefonszámán (+36-1-450-0162) vagy az info@vasasfc.hu email címen tájékoztatást adunk az egyéb felmerülő kérdésekre. Kérjük, keressék Molnár-Tomán Krisztinát, vagy Vancsa Beát.

Klubkártya és Futballkártya Használati Tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató