Vernes Richárd a Vasas FC-ben folytatja!

2019-12-23 18:14
Az izraeli első osztályból igazoltunk játékost

Vernes Richárddal hároméves szerződést kötöttünk.

Nagy Miklós, klubigazgató: - Céljaink eléréséhez – a fiatal, saját nevelésű, tehetséges játékosok fokozatos beépítése mellett – a jelenlegi keretünk felfrissítése, néhány poszton történő megerősítése is szükséges. Inkább a minőségre törekszünk ebben, mint a mennyiségre, és véleményem szerint Vernes Richárd komoly erősítést jelenthet számunkra a támadószekcióban. Szakmai stábunk mai cseréjét követően ezzel a “villámigazolással” is bizonyítani szeretnénk, hogy komoly terveink vannak a Vasasnál és teszünk is azért, hogy ezeket megvalósítsuk.

Vernes Richárd: - Nagyon motiváltan érkeztem a Vasashoz. Nem tervezek sokáig az NB II-ben futballozni, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elcsípjük a feljutó helyek valamelyikét. Erős a keret, remek játékostársaim lesznek. Minden erőmmel arra fogok törekedni, hogy gólokkal és gólpasszokkal járuljak hozzá a Vasas sikeres tavaszi idényéhez. A választásomban Bene Ferenc is nagy szerepet játszott, régóta ismerem őt, az utánpótlás válogatottban futballoztam nála. Már nagyon várom a közös munkát.

Vernes Richárd 1992. február 24-én született, a korábbi U20-as és U21-es válogatott labdarúgó a Budapest Honvéd csapatánál írta alá első profi szerződését. A csatárként és a széleken egyaránt bevethető 27 éves támadó – hazai viszonylatban – Pakson, Zalaegerszegen és Diósgyőrben tette le névjegyét, nemzetközi szinten az ausztrál élvonalbeli Central Coast és az izraeli első osztályú Hapoel Kfar Saba csapatainál futballozott.