Vereség a Videoton ellen

2018-05-19 18:57
Csapatunk 3-0-s vereséget szenvedett a Videoton ellen az OTP Bank Liga 31. fordulójában.

Nem indult jól számunkra a mérkőzés, ugyanis a 4. percben a semmiből megszerezte a vezetést a Videoton: Kovács lövését még védte Nagy, de a kipattanóra Scsepovics lecsapott és nem hibázott (0-1). A 13. percben nagy lehetőségünk volt egyenlíteni, Barczi szerezte meg a labdát a bizonytalan Kovácsiktól a kapu előtt, de Ádám felé nem volt pontos a visszapassza, így nem tudott lőni. Az első félidőben nagy helyzeteket nem láthattunk, sárga lapból és szabálytalanságból viszont akadt több is. Főképp kockázatmentes passzjáték volt jellemző mindkét félre, végül egygólos vendég előnnyel zárult a játékrész.

Veszélyesebben kezdték a vendégek a második félidőt, az 50. percben Nagy hatalmas bravúrral védte Juhász fejesét. Az 57. percben azonban kétgólos hátrányba kerültünk, Kovács éles lövése végül Jamesről a kapuba pattant (0-2).

A bekapott gólt követően fellendült a játékunk, az 59. percben Gaál került helyzetbe, de lövését kivédte Kovácsik, majd öt perccel később Pavlov fejesénél is nagy bravúrt mutatott be a vendég hálóőr. A helyzeteket követően a lendületünk valamelyest alábbhagyott, nem igazán tudtunk veszélyeztetni, a Videoton szorosan visszaállt.

Sajnos a mérkőzés végén sem volt meg az átütőerő a csapatunkban, sőt, a hosszabbításban újabb gólt kaptunk Tamás révén, így végül háromgólos vereséget szenvedtünk a Videoton ellen.