Vereség a Debrecen ellen

2017-11-25 17:22
Az OTP Bank Liga 17. fordulójában nagy arányú, 5-1-es vereséget szenvedett csapatunk a Debrecen ellen.

Kiegyenlített játékot hozott a találkozó első része, mindkét csapat előtt adódott egy-egy lehetőség. Majd a 17. percben vezetést szerzett a Debrecen, Takács volt eredményes (0-1). A gólt követően mezőnyfölényben játszottunk, de nem igazán tudtuk átjátszani a szorosan visszazáró vendég védelmet. Majd a 36. perc egy újabb váratlan vendég gólt hozott, egy szögletet követően ismét Takács talált be, ezúttal fejjel volt eredményes (0-2). Az első félidőben még egy szép Remili kapáslövést láthattunk, azonban azt Nagy védte, így kétgólos vendég előnnyel zárult a játékrész.

A debreceniek jobban kezdték a második félidőt, több nagy lehetőséget is kialakítottak, de gól egyikből sem született. Mi kevésbé voltunk aktívak támadásban, nem találtuk az ellenszert a vendég védelem ellen. A DVSC azonban újra felpörgette a játékot, a 73. percben pedig újabb gólt lőttek, Sós volt eredményes (0-3).  Néhány perccel később csapatunknak sikerült a szépítés, miután Vergost buktatták a 16-oson belül, büntetőhöz jutottunk: a labda mögé Ádám Martin állt, aki nagy erővel, magabiztosan értékesítette a tizenegyest (1-3).

Az utolsó percekben beszorítottuk a vendégeket, kapufáig eljutottunk, de újabb gólig sajnos nem. A vendégek azonban a hosszabbításban igen, ráadásul kétszer is, mindkét alkalommal Mengolo talált a kapunkba. A végeredmény így 5-1 lett.