Vaskó még sok fejesgólra készül

2016-07-25 08:04
Vaskó Tamás a 67. percben beállt , hogy aztán a 84. illetve a 88. percben parádés fejes góljaival eldöntse a Vasas-DVSC mérkőzést.

Sok szempontból különleges mérkőzés volt számodra. Annak ellenére, hogy 14 és 18 éves korod között itt nevelkedtél, mégis 14 évet kellett várnod arra, hogy a Vasas felnőtt csapatában az NB I-ben debütálj és megszerezd első góljaidat. Ennél jobban aligha sikerülhetett volna a debütálásod.

- Nagyon jól esett pályára lépni, jó volt játszani és fantasztikus érzés volt gólokat szerezni védőként. Főleg, hogy kettőt is sikerült fejelnem. Eddigi pályafutásom során egyszer fordult elő velem hasonló, nagyon régen Újpesten. Ráadásul ezekkel a góljaimmal tudtunk most nyerni a Debrecen ellen.

Hogyan tovább, hogy beverekedd magad a kezdő csapatba?

- Teszem tovább a dolgomat, 100 százalékos erőbedobással edzek, próbálom a legjobb formámat kihozni magamból, hogy a vezetőedzőmnek és a szakmai stábnak bizonyítsam: a kezdőcsapatban a helyem. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a sajtótájékoztatón téged titulált az NB I egyik legjobb fejelőjének, és bár több játékosuk is megpróbált semlegesíteni, de képtelenek voltak erre.

- Köszönöm a dicséretet. Bízom abban, hogy nem ez volt az utolsó két gólom nevelőegyesületem csapatában. Mindenképpen meg kell említenem Remilit, aki nagyszerűen adta be mindkét szögletet, így nem volt olyan nehéz dolgom. Köszönöm neki a két gólpasszt. Nagyon bízom abban, hogy a bajnokikon még sok-sok fejes gólt tudunk szerezni, nemcsak én, hanem csapattársaim is.