Vasas – Mezőkövesd: szurkolói tájékoztató

2018-04-17 10:33
Csapatunk a Mezőkövesd Zsóry FC csapatát fogadja az OTP Bank Liga 27. fordulójában.

A mérkőzésre szombaton, április 21-én 17.00 órakor kerül sor a Szusza Ferenc Stadionban.

Online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a Ticket Express jegyirodáiban folyamatosan történik a jegyértékesítés.

A Fáy utcában történő elővételes jegyértékesítésnél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása. Ha elővételben más részére kívánnak jegyet vásárolni, akkor kérjük, hozzák magukkal az illető valamelyik hivatalos fényképes igazolványát, vagy egy jó minőségű jól olvasható fénymásolatot az igazolvány mindkét oldaláról. Az elővételes jegyvásárlásnál a pénztárosok az okos telefonokkal lefényképezett igazolványokat is elfogadják.

Kérjük a kiskorú nézőket, akiknek még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegy kiállítás megkönnyítése érdekében!

Mérkőzésnapokon már csak az eredeti iratokat áll módunkban elfogadni!

Íme, a jegyelővétel időpontjai:

április 19-én. csütörtök: 17-től 19-óráig (az öltöző és irodaépületben)
április 20-án péntek: 10-14-ig és 17-19-ig (az öltöző és irodaépületben)

A mérkőzés napján a stadionban a jegypénztárak 15.00 órakor nyitnak!

Megkérjük a kedves szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében minél hamarabb érkezzenek a helyszínre, valamint a jegynek megfelelő oldali (bal oldal Megyeri út, jobb oldal Mildenberger utca) beléptető kapu használják, és lehetőség szerint az előre kiszámolt pontos összeggel fizessenek a pénztárban!            

A vendégszektor megközelítése: a Labdarúgó utca felől, a vendégszurkolók a környékbeli utcákban tudnak parkolni!

A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat.

Jegyárak:

Hazai: „ A” szektor: 1400.-Ft

                „D” szektor: 1200.- Ft

                VIP jegy: 10 000.- Ft

                Diák, Nyugdíjas: 1000.- Ft

                14 év alatt ingyenes a belépés

Vendég: „C” szektor: 1200.- Ft                                                                 

Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.

Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.

Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.